By the pool

Godmorgon!

Nu ligger jag vid poolen och solen hettar på. Middagen igår var väldigt mysig, det var 7 rätter…… Trodde aldrig jag skulle orka frukosten imorse men med några timmars sömn så är man alltid lika hungrig på morgonen(tur de, frukost är det bästa målet).

Senare idag, ska vi vidare till ett annat hotell som ligger en bit bort, ca 2.5 h. Vi ska hyra en jeep för att senare bege oss upp mot bergen. Får passa på och sola nu sista dagen här eftersom detta faktiskt är det enda hotellet vi inte gjort något annat än att sola. Det kommer bli annorlunda än att ligga vid poolen varenda dag men tror att det kommer bli sjukt spännande faktiskt. Under dagarna där ska vi åka runt i jeepen och bese oss i byar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *