jabal akhdar

Just nu är vi på de tredje hotellet (vi kör 2 nätter på varje hotell). Haha, snacka om att vi åker runt mycket, men vi ser i alla fall mycket här i Oman. Vi är på ett hotell som ligger ca 2500 meter över havet nu. Det är Oman näst högsta berg. Det var ca 3-4 mil ifrån byn nedanför. Så det tog ett tag att ta sig upp hit och vägarna var slingriga som tusan, fick rejält med lock med öronen. Sen måste man ha jeep och 4 hjulsdrift för att få ta sig upp här, poliser stannade oss på vägen så att allt var okej. 
 
Hotellet är jätte fint men det var lite kyligare och lite monligt här uppe än va det varit tidigare under resan (även fast de andra hotellet också var uppe på en bergtopp, dock inte lika högt upp ”bara” 7 km upp ifrån byn). Får hoppas på att det inte ??r några moln imorn för då ligger ju solen på och värmer vilket gör att det inte alls blir lika kall. Finns inte så mycket mer att göra här nämligen. Sedan i övermorgon åker vi vidare till den varma öknen…
 

Mina nya pjamasbyxor jag fick av brosan i julklapp. Perfekta här uppe på toppen!

Hotellet & William

Mamma är reda för lite jacuzzi-time
 
 
 

Brrrr, va kallt det var att gå upp efter…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *