what a day!

Vi gick ifrån hotellet vid 10 tiden och fick en karta att följa. De sa att ”one way” skulle ta 2 h även fast den bara var 4km. När vi kom ut till bergen förstod vi varför. Det var trekking blandat med klättring. Mammas byxor sprack haha. Eftersom ”one way” bara tog oss 1,5 h så bestämde vi oss för att köra andra vägen hem också. Så vi gick/trekka/klättra/vandrade i 3 h! Vi var så sjukt högt upp, 2500 m.ö.h. och man stod bara och kollade ner ifrån toppen. Fick nästan svindel och det var inga staket i huvudtaget. Tuuuur att det bara är 10-12 grader här uppe så man klarar att gå en sådan här köttig väg. När solen är framme kan man faktiskt gå barärmat men sen när den går i moln blir det kyligt igen.

Påvägen gick vi igenom flera byar. Det är extremt fattigt här och ingen kan engelska. Så när vi tappade bort oss så var det ingen idé att fråga om vägen. 

Nu har jag precis vaknat, har sovit i 3 h efter att vi kom hem. Finns ju ingenting att göra här ändå därför jag också hunnit/hinner skriva så mycket här,

Imorgon ska vi upp tidigt för att åka ut till öknen, tar oss 4 h dit så blir en lång biltur. Herre gud va mycket bilåkande det vart på denna resa hittills. Hinner knappt andas ut i solen förrän vi ska till nästa ställe och sitta i bil 2-3h igen. Dock ser vi extremt mycket varierat i landet, allt ifrån de fattiga städerna till de lite mer utvecklade och fina hotellen(förhållandevis då)Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *