Q/A

Vad har du för smink på dessa bilder? Grym blogg G!

Runt ögonen har silvrig glittrig ögonskugga med silver eyeliner och mascara. Tack no

Hej! Dinblogg är min favorit och det är så bra att du svarar på dina läsares frågor 🙂 Jag har en fråga som jag jättegärna hade velat ha svar på. Jag undrar vad för systemkamera din kompis Julia Lindwall använder? Kan du fråga henne? Jag hade blivit så glad!! Tack 🙂

Tack va gullig du är! Detta svar fick jag ifrån Julia: ”Den heter  Canon Eos 500d men grejen är att jag har köpt ett obektiv som är 28-200 och det är det som gör hela grejen! Utan det objektivet vet jag inte alls hur kameran skulle vara så skriv typ att hon borde köpa till ett sånt objektiv isf:) ”

Vad tycker du att man ska bjuda på under en brunch? Ska bjuda hem några tjejer och undrar om du har några tips!

Hmm. Nu till sommaren skulle jag satsa på en MASSA färska frukter och bär, ananas, melon, jordgubbar osv… Man kan göra lite kalla fruktdrinkar/smoothies och för att få lite mat i magen hade jag nog bakat scones eller varför inte pannkakor i sin valfri variant(bananpannkakor, amerikanska, klassiska) och med en massa goda pålägg till. Jordnötssmör, Marmelad, Creamcheese, Nutella(!!!) Lycka till!!

En bild ifrån när vi hade födelsedagsbrunch för min kompis Fanny! Då åt vi pannkakor, scones med en massa goda tillbehör!

Vart ifrån kommer blusen?:) underbar!!

Jävligt snygga skor! Nån chans att du avslöjar vart du hittat dem? 😀 Älskar din blogg btw, du är underbar!

Vart är bikiniöverdelen ifrån? Så fin

Tack! 🙂

Blus: Köpt i Indien // Shorts: Bershka (Barcelona) // Bikini: Lindex från förra sommaren // Skor: Tara (2 år gamla)

Bättre bild på skorna

Jag ska till Mallorca nu på sommarlovet. Du köpte ju dina ”marenas”sandaler i Barcelona och sandalerna kommer u ursprungligen från spanien. Var det så att det fanns massor utav såna sandaler överallt eller råkade du bara hitta ett par. För vill verkligen ha ett par och det vore ju kul att hitta ett par där. Kram

Åh kul med Mallis 🙂 Förra sommaren avstod jag att köpa några i Sverige eftersom jag tänkte precis som dig, att de hade vart roligt att köpa dem där. Därför trodde jag att de skulle finnas en mängd med Marenas liknande sandaler där nere. Det fanns men inga glittriga…Och dret var ju dem jag vara ute efter. I år tror jag dock att de är större chans att skorna finns eftersom de blivit mer poppis, spec. internationellt! Men jag vill inte lova något, jag ska själv till Mallis i juni så om du inte hunnit dit så kan jag uppdatera därifrån. Kommentera isåfall 🙂 Kram!

Är det din pool?:)

Nej det är hemma hos min pojkvän Tor!

Va tycker du om chipie skor?

Jag tycker de är söta! Har ett par hemma som jag använde för några årssedan men inte riktigt min stil längre.

Kan du inte tipsa om lite olika missoni sjalar som du tycker är snyggast? Tips på vart man kan köpa dom osv..

Kyssjohanna.se har ett stort utbud av sjalarna men även NK vet jag säljer dem. Jag måste säga att jag gillar dem allihopa men detta blir nog favoriten av dem på Kyssjohannas hemsida:

Vad var ämnena i franska uppsatsen i nationella ? 🙂

Man skulle skriva en ansökan till en pensionär som behövde sällskap/hjälp hemma hos henne och berätta varför hon just skulle välja dig!

12 kommentarer

 1. Har Julia Lindwall någon blogg? Om inte – HON BORDE SKAFFA.

 2. Har Julia Lindwall någon blogg? Om inte – HON BORDE SKAFFA.

 3. Har Julia Lindwall någon blogg? Om inte – HON BORDE SKAFFA.

 4. Har Julia Lindwall någon blogg? Om inte – HON BORDE SKAFFA.

 5. Har Julia Lindwall någon blogg? Om inte – HON BORDE SKAFFA.

 6. Har Julia Lindwall någon blogg? Om inte – HON BORDE SKAFFA.

 7. Tack så hemskt mycket för svaret!! Uppskattas 🙂 Håller med Hanna för övrigt, det kan du hälsa din vän!!

 8. Tack så hemskt mycket för svaret!! Uppskattas 🙂 Håller med Hanna för övrigt, det kan du hälsa din vän!!

 9. Tack så hemskt mycket för svaret!! Uppskattas 🙂 Håller med Hanna för övrigt, det kan du hälsa din vän!!

 10. Tack så hemskt mycket för svaret!! Uppskattas 🙂 Håller med Hanna för övrigt, det kan du hälsa din vän!!

 11. Tack så hemskt mycket för svaret!! Uppskattas 🙂 Håller med Hanna för övrigt, det kan du hälsa din vän!!

 12. Tack så hemskt mycket för svaret!! Uppskattas 🙂 Håller med Hanna för övrigt, det kan du hälsa din vän!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *