Live update

Hejsan! Hoppas ni mår bra!

Jag insåg precis att vi hade internet ute vid parkeringen så innan mamma och pappa kommer tänkte jag att jag gör ett inlägg.

Idag är det molnigt… Så tråkigt måste jag säga. Moln 1-2 dagar är okej(bra shoppingväder ju hehe)… Men nu måste faktiskt molnen försvinna. Första veckan var så mycket bättre jämfört men denna. Vi har haft sol en heldag!! Och jag som är så rastlös…Har ju bara en dag kvar så imorgon håller jag mer än tummarna för att solen ska titta fram.

Nu ska vi åka till någon by för att ta oss en liten rundtur där och senare äta lunch. Ikväll ska jag träffa två kompisar ifrån Göteborg, vilket är behövande efter mina rastlösa dagar här med päronen, (Skoja bara m&p, haha eftersom jag vet att ni läser detta)

Har ett tidsinställt inlägg till senare, hoppas ni gillat mina tidigare

Kram på er!

På promenad längst havet // Invigde min nya klänning // Underbara Gran Folies // Tim, jag och Bruno på Gran Folies

6 kommentarer

  1. Var är dina shorts ifrån? Snygga!

  2. Var är dina shorts ifrån? Snygga!

  3. Var är dina shorts ifrån? Snygga!

  4. Var är dina shorts ifrån? Snygga!

  5. Var är dina shorts ifrån? Snygga!

  6. Var är dina shorts ifrån? Snygga!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *