New – Three little but needed things

* Ringarna känner ni säkert igen sedan tidigare då jag redan har likadana i både matt och vanlig silver. Man ser dock inte så bra på bilden men dessa är i silver med mönster på. Älskar alla dessa småringar som H&M har haft senaste kollektionerna.

H&M – 39 kr

* Mitt läppsyl ifrån H&M som jag hade har precis tagit slut och är beroende av detta så detta var behövande. Jag tycker färgen blir så fin när det är lite ljust och skimrar.

H&M – 29 kr

* Sportbh:n är jag fullkomligt kär i. För ett tag sedan skrev ju jag om att jag letat efter en svart ifrån H&M men som var slut överallt, men sen hittade jag denna ifrån Lindex som är ännu snyggare och framför allt skön. Fanns i vit och rosa också, rekommenderar!

Lindex – 129 kr

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *