Bye Oslo, Hei Göteborg

Vi drack drinkar för att senare gå ut och äta // Under fredagskvällen på en uteservingen i Oslo // I fredags när Matilda välkomande oss med en jättegod middag

Nu är jag hemma efter en lång bilväg ifrån Oslo. Har haft en jättemysig helg hos Matilda. Ni fick en liten live update på lördags morgonen och en på dagen när vi lunchade men annars har alla inlägg vart tidsinställda. Vi träffar ju inte Matilda så ofta så det är tråkigt att sitta med mobilen och blogga en massa när vi är på besök hos henne. Vi har iallafall haft det jätte bra, vi har umgåtts, sett Oslo by day n’ night, ätit gott, pratat, myst och vi avlsutade dagen med att gå förbi operan idag, sjukt mäktig var den!

Nu när man kommer hem inser man faktiskt att sånt här borde man hitta på oftare, speciellt nu när många kompisar fått körkort! Kommer fler bilder under veckan, men just nu ska jag sätta mig och plugga lite.  Ska även börja prismärka mina kläder inför bloppisen på lördag… så just nu har jag en del att göra… Hoppas ni har haft en bra helg, kram sålänge!!

12 kommentarer

 1. fina bilder, besök gärna min blogg finis!

 2. fina bilder, besök gärna min blogg finis!

 3. fina bilder, besök gärna min blogg finis!

 4. fina bilder, besök gärna min blogg finis!

 5. fina bilder, besök gärna min blogg finis!

 6. fina bilder, besök gärna min blogg finis!

 7. HAJ HAJ

 8. HAJ HAJ

 9. HAJ HAJ

 10. HAJ HAJ

 11. HAJ HAJ

 12. HAJ HAJ

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *