Autumn winter must haves à la me

  Enligt mig är detta måsten till din höst/vinter garderob. När jag gjorde collaget tittade jag inte på märkena så vet inte ens vart hälften av kläderna kommer ifrån. Vill pointera att det är inte just de skorna med de märket som är ett ”måste” (enligt mig). Utan det är plagget i sig som jag tipsar er om, t.ex. ett par svarta booutcut jeans eller en svart festklänning. Färger och märken är en smaksak och inget jag tycker väsentligt.

  Det fungerade tyvärr inte att koppla Polyvore till min blogg denna gång så ni får klara er utan märkerna och priser, men det spelar ju som sagt ingen roll, eller hur? ? Är ni dock JÄTTE nyfikna på vart något kommer ifrån kan ni gå in på Polyvore och titta på mig egna sida där.

  HÄR kommer ni till min sida på Polyvore!

  6 kommentarer

  Write a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *