Puro Beach

Nu ligger vi och solar på Puro Beach i Marbella. Det är jag Alex och även Sofia som vi hämtade upp påvägen hit. Påvägen stannade vi även på Zara, där jag tittat ut en kappa under resan, som jag köpte?
?
Ikväll ska vi äta middag ett gäng och fira halloween ute på en klubb som heter Olivia Valere. Det är ju sista dag här idag…. så sjukt tråkigt. Men ärligt så kan inte resan sluta så mycket bättre än såhär!
?
Hoppas ni får en skoj halloween där hemma??

12 kommentarer

 1. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 2. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 3. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 4. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 5. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 6. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 7. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 8. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 9. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 10. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 11. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

 12. Åh där var jag i somras 🙂 jättehärliga bilder!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *