Instagram – @Gertrudetornvall

Vill ni se ännu mer bilder som jag delar med mig av, så kan ni gå in och följa mig på Instagram, @gertrudetornvall. Jag är en aktiv ”instagrammare” haha! Jag delar med mig utav bilder med starka färger och ofta i så bra kvalitet som är möjligt med min iphone 5 kamera. ?

Här får ni se bilder från min vardag, bilder på kompisar, mina outfits, lite mode etc. Här ovan får ni ett smakprov vad som erbjudits på min instagram det senaste!

48 kommentarer

 1. hej! jag ska till öppet hus på sam om typ 40 min. Du kanske inte ens ser denna kommentaren innan 40 min men om du ser den kan du inte bara svara på min fråga snabbt här i kommentarsfältet:) Vilken spårvagn/buss hållplats är närmast till skolan? 😛 Kram

 2. hej! jag ska till öppet hus på sam om typ 40 min. Du kanske inte ens ser denna kommentaren innan 40 min men om du ser den kan du inte bara svara på min fråga snabbt här i kommentarsfältet:) Vilken spårvagn/buss hållplats är närmast till skolan? 😛 Kram

 3. hej! jag ska till öppet hus på sam om typ 40 min. Du kanske inte ens ser denna kommentaren innan 40 min men om du ser den kan du inte bara svara på min fråga snabbt här i kommentarsfältet:) Vilken spårvagn/buss hållplats är närmast till skolan? 😛 Kram

 4. hej! jag ska till öppet hus på sam om typ 40 min. Du kanske inte ens ser denna kommentaren innan 40 min men om du ser den kan du inte bara svara på min fråga snabbt här i kommentarsfältet:) Vilken spårvagn/buss hållplats är närmast till skolan? 😛 Kram

 5. hej! jag ska till öppet hus på sam om typ 40 min. Du kanske inte ens ser denna kommentaren innan 40 min men om du ser den kan du inte bara svara på min fråga snabbt här i kommentarsfältet:) Vilken spårvagn/buss hållplats är närmast till skolan? 😛 Kram

 6. hej! jag ska till öppet hus på sam om typ 40 min. Du kanske inte ens ser denna kommentaren innan 40 min men om du ser den kan du inte bara svara på min fråga snabbt här i kommentarsfältet:) Vilken spårvagn/buss hållplats är närmast till skolan? 😛 Kram

 7. Hejsan! Sitter mitt uppe i plugget men tur att man får notisar på mobilen 😉 Du ska gå av på Svingeln, den ligger precis bredvid skolan! Hoppas du gillar skolan och får en bra vistelse. Kram Gertrude

 8. Hejsan! Sitter mitt uppe i plugget men tur att man får notisar på mobilen 😉 Du ska gå av på Svingeln, den ligger precis bredvid skolan! Hoppas du gillar skolan och får en bra vistelse. Kram Gertrude

 9. Hejsan! Sitter mitt uppe i plugget men tur att man får notisar på mobilen 😉 Du ska gå av på Svingeln, den ligger precis bredvid skolan! Hoppas du gillar skolan och får en bra vistelse. Kram Gertrude

 10. Hejsan! Sitter mitt uppe i plugget men tur att man får notisar på mobilen 😉 Du ska gå av på Svingeln, den ligger precis bredvid skolan! Hoppas du gillar skolan och får en bra vistelse. Kram Gertrude

 11. Hejsan! Sitter mitt uppe i plugget men tur att man får notisar på mobilen 😉 Du ska gå av på Svingeln, den ligger precis bredvid skolan! Hoppas du gillar skolan och får en bra vistelse. Kram Gertrude

 12. Hejsan! Sitter mitt uppe i plugget men tur att man får notisar på mobilen 😉 Du ska gå av på Svingeln, den ligger precis bredvid skolan! Hoppas du gillar skolan och får en bra vistelse. Kram Gertrude

 13. Hur bestämde du dig för att börja blogga?

 14. Hur bestämde du dig för att börja blogga?

 15. Hur bestämde du dig för att börja blogga?

 16. Hur bestämde du dig för att börja blogga?

 17. Hur bestämde du dig för att börja blogga?

 18. Hur bestämde du dig för att börja blogga?

 19. måste bara slänga in en kommentar att din header är grymt snygg! Så fin är du 😀

 20. måste bara slänga in en kommentar att din header är grymt snygg! Så fin är du 😀

 21. måste bara slänga in en kommentar att din header är grymt snygg! Så fin är du 😀

 22. måste bara slänga in en kommentar att din header är grymt snygg! Så fin är du 😀

 23. måste bara slänga in en kommentar att din header är grymt snygg! Så fin är du 😀

 24. måste bara slänga in en kommentar att din header är grymt snygg! Så fin är du 😀

 25. Tack söta och snälla du!!! Massa kramar! <3

 26. Tack söta och snälla du!!! Massa kramar! <3

 27. Tack söta och snälla du!!! Massa kramar! <3

 28. Tack söta och snälla du!!! Massa kramar! <3

 29. Tack söta och snälla du!!! Massa kramar! <3

 30. Tack söta och snälla du!!! Massa kramar! <3

 31. Men LÖJLIGT snygg din nya header är! Blir ju deppig varje gång man klickar sig in här haha…

 32. Men LÖJLIGT snygg din nya header är! Blir ju deppig varje gång man klickar sig in här haha…

 33. Men LÖJLIGT snygg din nya header är! Blir ju deppig varje gång man klickar sig in här haha…

 34. Men LÖJLIGT snygg din nya header är! Blir ju deppig varje gång man klickar sig in här haha…

 35. Men LÖJLIGT snygg din nya header är! Blir ju deppig varje gång man klickar sig in här haha…

 36. Men LÖJLIGT snygg din nya header är! Blir ju deppig varje gång man klickar sig in här haha…

 37. Tack för så snabbt svar och du tog din pluggtid till att svara 😉
  Såg det innan jag han gå men han inte svara förens nu:)
  Kram

 38. Tack för så snabbt svar och du tog din pluggtid till att svara 😉
  Såg det innan jag han gå men han inte svara förens nu:)
  Kram

 39. Tack för så snabbt svar och du tog din pluggtid till att svara 😉
  Såg det innan jag han gå men han inte svara förens nu:)
  Kram

 40. Tack för så snabbt svar och du tog din pluggtid till att svara 😉
  Såg det innan jag han gå men han inte svara förens nu:)
  Kram

 41. Tack för så snabbt svar och du tog din pluggtid till att svara 😉
  Såg det innan jag han gå men han inte svara förens nu:)
  Kram

 42. Tack för så snabbt svar och du tog din pluggtid till att svara 😉
  Såg det innan jag han gå men han inte svara förens nu:)
  Kram

 43. Åhhh, du gör mig så glad… TACK och tusen kramar!

 44. Åhhh, du gör mig så glad… TACK och tusen kramar!

 45. Åhhh, du gör mig så glad… TACK och tusen kramar!

 46. Åhhh, du gör mig så glad… TACK och tusen kramar!

 47. Åhhh, du gör mig så glad… TACK och tusen kramar!

 48. Åhhh, du gör mig så glad… TACK och tusen kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *