Nattstad Awards 2013

Nu har Nattstad Awards dragit igång, vilket jag tycker är en så rolig idé av Nattstad att styra upp. Detta är en online-gala där man kan bli nominerad i någon utav sju olika kategorier. Det är nu dags för er läsare att nominera bloggar som ni tycker förtjänar en plats inom respektive kategori. Det kommer att väljas ut 10 stycken bloggare inom varje kategori och därefter, den 19 november kan man rösta på sin favorit utav dessa 10.

Jag hade blivit SÅÅÅÅÅ glad om ni hade gått in och nominerat min blogg inom följande kategori:

? Bästa mode- och livsstilsblogg: En bloggare som dagligen skriver om mode och de nya trenderna. Inspirerar sina läsare genom olika tips, collage och outfitbilder i bra kvalité. I vissa fall ska bloggaren även snyggt kunna bryta av med ett eller två inlägg om hur dagen har varit etc.

Det tar er max 1 min och gå in och göra detta, och för mig skulle det betyda oerhört mycket… Klicka HÄR och skrolla längst ner, skriv in min bloggadress, alltså www.gertrudes.nu och välj kategorin. Se bild nedan!

6 kommentarer

  1. Oj, vilket påhopp… Mitt liv går verkligen inte bara ut på Nattstad Awards utan jag ser detta som en rolig grej bara

  2. Oj, vilket påhopp… Mitt liv går verkligen inte bara ut på Nattstad Awards utan jag ser detta som en rolig grej bara

  3. Oj, vilket påhopp… Mitt liv går verkligen inte bara ut på Nattstad Awards utan jag ser detta som en rolig grej bara

  4. Oj, vilket påhopp… Mitt liv går verkligen inte bara ut på Nattstad Awards utan jag ser detta som en rolig grej bara

  5. Oj, vilket påhopp… Mitt liv går verkligen inte bara ut på Nattstad Awards utan jag ser detta som en rolig grej bara

  6. Oj, vilket påhopp… Mitt liv går verkligen inte bara ut på Nattstad Awards utan jag ser detta som en rolig grej bara

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *