godmorgon

Bild tagen i fredags

Godmorgon läsare!? Idag mår jag mycket bättre och är just nu påväg till skolan. Men vilket väder vi vakna till imorse här i Göteborg?! Vaknade av att regndropparna slog emot taket, sånt tråkväder att vakna upp så tidigt till men regnet har redan upphört. Tur det! För idag ska jag nämligen fota med Sanna. Tittade igenom lite av hennes bilder hon tagit, hon är jätteduktig och fotar en del för Andreas Wijk. Ska detta ser jag framemot!

Vi hörs senare. Ha en bra dag allesammans! Puss 

6 kommentarer

 1. Hej Gertrude!
  Älskar verkligen din blogg, ger mig så mycket inspiration 🙂 Jo jag undrar vilka uteställen du brukar gå till? vilka klubbar? Jag fyller 18år alldeles snart och hade behövt lite tips, på bra ställen 😉
  Kram kram

 2. Hej Gertrude!
  Älskar verkligen din blogg, ger mig så mycket inspiration 🙂 Jo jag undrar vilka uteställen du brukar gå till? vilka klubbar? Jag fyller 18år alldeles snart och hade behövt lite tips, på bra ställen 😉
  Kram kram

 3. Hej Gertrude!
  Älskar verkligen din blogg, ger mig så mycket inspiration 🙂 Jo jag undrar vilka uteställen du brukar gå till? vilka klubbar? Jag fyller 18år alldeles snart och hade behövt lite tips, på bra ställen 😉
  Kram kram

 4. Hej Gertrude!
  Älskar verkligen din blogg, ger mig så mycket inspiration 🙂 Jo jag undrar vilka uteställen du brukar gå till? vilka klubbar? Jag fyller 18år alldeles snart och hade behövt lite tips, på bra ställen 😉
  Kram kram

 5. Hej Gertrude!
  Älskar verkligen din blogg, ger mig så mycket inspiration 🙂 Jo jag undrar vilka uteställen du brukar gå till? vilka klubbar? Jag fyller 18år alldeles snart och hade behövt lite tips, på bra ställen 😉
  Kram kram

 6. Hej Gertrude!
  Älskar verkligen din blogg, ger mig så mycket inspiration 🙂 Jo jag undrar vilka uteställen du brukar gå till? vilka klubbar? Jag fyller 18år alldeles snart och hade behövt lite tips, på bra ställen 😉
  Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *