Isabele Marant pour H&M

På torsdag släpps den efterlängtade kollektionen på H&M, Isabel Marant Pour H&M. Har sett fram emot detta så länge, dock släpps den när jag går i skolan. Eller vänta nu, kollade precis mitt schema, idrotten är slut 10.00 och då har jag 40 min rast, WIEE! ? Jag får skynda mig till stan och därefter hoppas på det bästa. Det kommer ju vara en enorm kö, precis som det alltid vart när H&M släppt kollektioner med berömda designers, men HOPPAS jag får tag i något!

Ovan ser ni mina favoriter ifrån kollektionen. Jag älskar collagetröjor, speciellt gråa: basic, funkar till allt och så snyggt. Detta var det allra första plagget jag föll för. Tyvärr skulle inte jag passat i den röda färgen, men till er blonda rekommenderar jag den.

Sen den svartvita mössan och koftan ser ju hur härliga ut som helst, mössan ska jag bara ha…. och till sist…kollektionen bästa plagg…vaxade svarta denim byxor med silver detaljer. Surprise? haha ni som följer min blogg vet ju hur svag jag är för denna kombination… Så behöver inte förklara för er ?

12 kommentarer

  1. Du hade varit så fin i en tröja med färg när du är så brun som du är och till ditt hår! Looooove! Testa den, ge den en chans, på dig sitter allt snyggt! Kram

  2. Du hade varit så fin i en tröja med färg när du är så brun som du är och till ditt hår! Looooove! Testa den, ge den en chans, på dig sitter allt snyggt! Kram

  3. Du hade varit så fin i en tröja med färg när du är så brun som du är och till ditt hår! Looooove! Testa den, ge den en chans, på dig sitter allt snyggt! Kram

  4. Du hade varit så fin i en tröja med färg när du är så brun som du är och till ditt hår! Looooove! Testa den, ge den en chans, på dig sitter allt snyggt! Kram

  5. Du hade varit så fin i en tröja med färg när du är så brun som du är och till ditt hår! Looooove! Testa den, ge den en chans, på dig sitter allt snyggt! Kram

  6. Du hade varit så fin i en tröja med färg när du är så brun som du är och till ditt hår! Looooove! Testa den, ge den en chans, på dig sitter allt snyggt! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *