Q/A – Del 1

Del 2 kommer upp senare i veckan. Eftersom jag vart dålig på att svara på era kommentarer det senaste så var det en del frågor som jag fick ta igen, så delade upp dem i två delar.

Vill även lägga till att när ni skriver frågor och lägger till komplimanger eller småord som, hej, hejdå, kram, etc. så tar jag bort det eftersom det ska bli lättare för er läsare att bara se frågan framför er och läsa den. MEN jag vill tacka så otroligt mycket för alla fina kommentarer jag fått. Jag önska jag kunde beskriva hur mycket de betyder! TUSEN TUSEN TACK!! ? I allafall let’s start!

Hur ofta tvättar du ditt hår? Ser alltid väldigt fräscht ut!

Varje morgon och yes, I know I should’t, men kan inte låta bli…hehe. Men tack!

Har sett att du har en lv speedy 30 om jag inte har fel!? Jag undrade bara vad den kostar då jag själv ska köpa mig en sådan!

Det stämmer, jag vet faktiskt helt ärligt inte vad den kostar, fick den i julklapp nämligen, googla!

Vart i Spanien var du?

Jag bodde hos min kompis, Alex, i Sotogrande. Hennes pappa bor i Spanien nämligen. Sotogrande ligger 40 minuter ifrån Puerto Banus där vi var 3 dagar också.

Bild ifrån Alex hus i Spanien

Vad heter hon på bilden när ni två räcker ut tungan? Känner du Kelly Gale? Hon som räcker ut tungan på bilden är hon modell för HM?

Hon på bilden i collaget heter Kelly Gale. Hon är modell för H&M japp. Och ja jag känner henne 🙂

Kan inte du berätta lite om din kompis Kelly? Om hennes modellande, vad hon gör, om hon går i gymnasiet osånt? Bor hon kvar i Sverige? Har även hört ett rykte om att hon ska vara modell på Victoria’s Secret fashion show i år, stämmer det?

Kelly är precis som jag, 18 år gammal. Hon blev upptäckt redan som 13-åring på ett Café i Göteborg. Just nu är hon i New York och jobbar för fulla muggar. Hon går på samma skola som jag, Samskolan, men får pendla och plugga på distans pga. hennes jobb. Hennes kommande jobb och projekt är tyvärr inget jag kan ge ut här i bloggen. Det är bara vänta och se den 10 december ????

När vi var i Barcelona i våras

Jag började samskolan i år och jag fick ingen lussedräkt… Vet du var man skulle kunna hyra detta?

Jag har hyrt utav en bekant men vet att Teaterbutiken på Eklandagatan 62 hyr ut, skynda dig dit!!

Hur är din kappa i storleken? Har också kollat på den på deras hemsida 🙂 Ligger mellan S-M men brukar ha small på jackor just! Vilken har du?

Den är normal i storleken, jag har XS som jag brukar ha på jackor!

Kan du inte ge exempel på festskor man kan ha som inte är klackar???:):):))<33 /lång

Haha, alltså jag tycker det är skitsnyggt att ha ett par stövletter med lite längre klack när man är lång, typ sådana liknande ifrån Acne!

Vilken kamera är det du har? (hade då…)

Kameran heter Panasonic Lumix GF5.

Hej! Jag hade så gärna velat ha ett par svarta bootcut jeans men är så kort och har svårt att hitta ett par med perfekt längd. Jag är 160 cm och har provat dom på gina tricot men dom var på tok för långa, har du något förslag på andra sådana byxor från olika affärer/märken? 🙂

Jag har själv ett par svarta bootcut jeans men de byxorna fick jag sy upp. Vi är ju nästan lika långa och vet känslan. Har letat efter ett par nya själv men inte hittat varken i min längd eller i normal längd. Men jag råder dig att om du lyckligtvis hittar ett par tycker jag du ska lämna in dem till en sömmerska så kan hon sy upp dem. För det görs ju inte jeans i vår längd tyvärr ?

Hej, jag undrar var du köpt din Balenciaga väska någonstans?

Den är köpt i Paris

Bild på mina booutcut jeans och min väska

36 kommentarer

 1. Har också problem med bootcut överhuvudtaget men framförallt svarta, men jag är alldeles för lång för alla! HM, Gina, Levi’s.. Ska prova de från twist and tango i veckan men vet du några andra som har annars?

 2. Har också problem med bootcut överhuvudtaget men framförallt svarta, men jag är alldeles för lång för alla! HM, Gina, Levi’s.. Ska prova de från twist and tango i veckan men vet du några andra som har annars?

 3. Har också problem med bootcut överhuvudtaget men framförallt svarta, men jag är alldeles för lång för alla! HM, Gina, Levi’s.. Ska prova de från twist and tango i veckan men vet du några andra som har annars?

 4. Har också problem med bootcut överhuvudtaget men framförallt svarta, men jag är alldeles för lång för alla! HM, Gina, Levi’s.. Ska prova de från twist and tango i veckan men vet du några andra som har annars?

 5. Har också problem med bootcut överhuvudtaget men framförallt svarta, men jag är alldeles för lång för alla! HM, Gina, Levi’s.. Ska prova de från twist and tango i veckan men vet du några andra som har annars?

 6. Har också problem med bootcut överhuvudtaget men framförallt svarta, men jag är alldeles för lång för alla! HM, Gina, Levi’s.. Ska prova de från twist and tango i veckan men vet du några andra som har annars?

 7. Kan inte du skriva här på bloggen vad det är hon ska vara med i sedan när du får? Hade varit roligt, blev så nyfiken!!

 8. Kan inte du skriva här på bloggen vad det är hon ska vara med i sedan när du får? Hade varit roligt, blev så nyfiken!!

 9. Kan inte du skriva här på bloggen vad det är hon ska vara med i sedan när du får? Hade varit roligt, blev så nyfiken!!

 10. Kan inte du skriva här på bloggen vad det är hon ska vara med i sedan när du får? Hade varit roligt, blev så nyfiken!!

 11. Kan inte du skriva här på bloggen vad det är hon ska vara med i sedan när du får? Hade varit roligt, blev så nyfiken!!

 12. Kan inte du skriva här på bloggen vad det är hon ska vara med i sedan när du får? Hade varit roligt, blev så nyfiken!!

 13. det här kanske är fel eller att man inte får skriva, isåfall får du ta bort min kommentar haha! Men precis innan jag läste detta så kollade jag VSFS casting 2013 och såg Kelly på videon då hon pratade kort, om det stämmer, att hon ska gå.. så är det ju så äckligt sjukt jävla ballt!!! 😀

 14. det här kanske är fel eller att man inte får skriva, isåfall får du ta bort min kommentar haha! Men precis innan jag läste detta så kollade jag VSFS casting 2013 och såg Kelly på videon då hon pratade kort, om det stämmer, att hon ska gå.. så är det ju så äckligt sjukt jävla ballt!!! 😀

 15. det här kanske är fel eller att man inte får skriva, isåfall får du ta bort min kommentar haha! Men precis innan jag läste detta så kollade jag VSFS casting 2013 och såg Kelly på videon då hon pratade kort, om det stämmer, att hon ska gå.. så är det ju så äckligt sjukt jävla ballt!!! 😀

 16. det här kanske är fel eller att man inte får skriva, isåfall får du ta bort min kommentar haha! Men precis innan jag läste detta så kollade jag VSFS casting 2013 och såg Kelly på videon då hon pratade kort, om det stämmer, att hon ska gå.. så är det ju så äckligt sjukt jävla ballt!!! 😀

 17. det här kanske är fel eller att man inte får skriva, isåfall får du ta bort min kommentar haha! Men precis innan jag läste detta så kollade jag VSFS casting 2013 och såg Kelly på videon då hon pratade kort, om det stämmer, att hon ska gå.. så är det ju så äckligt sjukt jävla ballt!!! 😀

 18. det här kanske är fel eller att man inte får skriva, isåfall får du ta bort min kommentar haha! Men precis innan jag läste detta så kollade jag VSFS casting 2013 och såg Kelly på videon då hon pratade kort, om det stämmer, att hon ska gå.. så är det ju så äckligt sjukt jävla ballt!!! 😀

 19. Hon ska vara med i VSFS, cara delvinge en av modellerna la ut en instagram video på alla modellers rumpor haha och taggade alla och då taggade hon kelly

 20. Hon ska vara med i VSFS, cara delvinge en av modellerna la ut en instagram video på alla modellers rumpor haha och taggade alla och då taggade hon kelly

 21. Hon ska vara med i VSFS, cara delvinge en av modellerna la ut en instagram video på alla modellers rumpor haha och taggade alla och då taggade hon kelly

 22. Hon ska vara med i VSFS, cara delvinge en av modellerna la ut en instagram video på alla modellers rumpor haha och taggade alla och då taggade hon kelly

 23. Hon ska vara med i VSFS, cara delvinge en av modellerna la ut en instagram video på alla modellers rumpor haha och taggade alla och då taggade hon kelly

 24. Hon ska vara med i VSFS, cara delvinge en av modellerna la ut en instagram video på alla modellers rumpor haha och taggade alla och då taggade hon kelly

 25. Ja modellink la precis ut en bild på Kelly på deras fb där de berättar att hon kommer vara med i showen! Siiick

 26. Ja modellink la precis ut en bild på Kelly på deras fb där de berättar att hon kommer vara med i showen! Siiick

 27. Ja modellink la precis ut en bild på Kelly på deras fb där de berättar att hon kommer vara med i showen! Siiick

 28. Ja modellink la precis ut en bild på Kelly på deras fb där de berättar att hon kommer vara med i showen! Siiick

 29. Ja modellink la precis ut en bild på Kelly på deras fb där de berättar att hon kommer vara med i showen! Siiick

 30. Ja modellink la precis ut en bild på Kelly på deras fb där de berättar att hon kommer vara med i showen! Siiick

 31. hon la ut en bild på hennes insta! shiiit va sick

 32. hon la ut en bild på hennes insta! shiiit va sick

 33. hon la ut en bild på hennes insta! shiiit va sick

 34. hon la ut en bild på hennes insta! shiiit va sick

 35. hon la ut en bild på hennes insta! shiiit va sick

 36. hon la ut en bild på hennes insta! shiiit va sick

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *