VS-modell till kompis – kelly gale

Några bilder på oss samt ifrån Victoria’s Secret showen

Häromdagen spelades Victoria’s Secret Fashion Show in och jag har fått många frågor ang. om min kompis Kelly ska medverka. Jag fick från början inte avslöja något och jag sa till er att ni skulle vänta tills showen sänds, 10 december. Men tror ingen tjej har lyckats missa alla bilder på Instagram, Facebook och Internet osv. nu dagarna efter showen. Så nu kan jag avslöja att JA, hon är med och går showen i år.

Jag kan inte annat än gratta Kelly till jobbet! Hon är så fruktansvärt duktig inom både jobbet och skolan. Det är verkligen något jag beundrar henne för är att hon parallellt med hennes jobb, lägger ner hennes lediga dagar på att plugga borta i New York. Hon går ju på samma skola som mig, Samskolan och åker hem lite då och då och får då skriva 2-3 prov på en dag. Det är inte många modeller som lyckats såhär långt som tar skolan på sådant allvar!

Jag kan inte vänta tills jag får se Kelly på visningen 10 decemeber, wwwiiiee! ??

30 kommentarer

 1. sååå najs! nästa gång ni ses, kan du inte spela in en video med henne då? 😛

 2. sååå najs! nästa gång ni ses, kan du inte spela in en video med henne då? 😛

 3. sååå najs! nästa gång ni ses, kan du inte spela in en video med henne då? 😛

 4. sååå najs! nästa gång ni ses, kan du inte spela in en video med henne då? 😛

 5. sååå najs! nästa gång ni ses, kan du inte spela in en video med henne då? 😛

 6. sååå najs! nästa gång ni ses, kan du inte spela in en video med henne då? 😛

 7. Hur blev hon liksom upptäckt

 8. Hur blev hon liksom upptäckt

 9. Hur blev hon liksom upptäckt

 10. Hur blev hon liksom upptäckt

 11. Hur blev hon liksom upptäckt

 12. Hur blev hon liksom upptäckt

 13. Woow, tycker det är så himla häftigt!! Men duu hade du inte kunnat tipsa om typ julklappar/ettårsdagpresenter som man kan ge sin pojkvän? Han är lite fin i smaken och min fantasi är torrare än sahara och börjar bli lite brådis nu hehe! Vet att du hade pojkvän ett tag så tänkte att du kanske visste något bra! 😀

 14. Woow, tycker det är så himla häftigt!! Men duu hade du inte kunnat tipsa om typ julklappar/ettårsdagpresenter som man kan ge sin pojkvän? Han är lite fin i smaken och min fantasi är torrare än sahara och börjar bli lite brådis nu hehe! Vet att du hade pojkvän ett tag så tänkte att du kanske visste något bra! 😀

 15. Woow, tycker det är så himla häftigt!! Men duu hade du inte kunnat tipsa om typ julklappar/ettårsdagpresenter som man kan ge sin pojkvän? Han är lite fin i smaken och min fantasi är torrare än sahara och börjar bli lite brådis nu hehe! Vet att du hade pojkvän ett tag så tänkte att du kanske visste något bra! 😀

 16. Woow, tycker det är så himla häftigt!! Men duu hade du inte kunnat tipsa om typ julklappar/ettårsdagpresenter som man kan ge sin pojkvän? Han är lite fin i smaken och min fantasi är torrare än sahara och börjar bli lite brådis nu hehe! Vet att du hade pojkvän ett tag så tänkte att du kanske visste något bra! 😀

 17. Woow, tycker det är så himla häftigt!! Men duu hade du inte kunnat tipsa om typ julklappar/ettårsdagpresenter som man kan ge sin pojkvän? Han är lite fin i smaken och min fantasi är torrare än sahara och börjar bli lite brådis nu hehe! Vet att du hade pojkvän ett tag så tänkte att du kanske visste något bra! 😀

 18. Woow, tycker det är så himla häftigt!! Men duu hade du inte kunnat tipsa om typ julklappar/ettårsdagpresenter som man kan ge sin pojkvän? Han är lite fin i smaken och min fantasi är torrare än sahara och börjar bli lite brådis nu hehe! Vet att du hade pojkvän ett tag så tänkte att du kanske visste något bra! 😀

 19. Hur blev hon en vs Angel? Hon blev hon upptäckt? 🙂 hade varit skitkul att veta!

 20. Hur blev hon en vs Angel? Hon blev hon upptäckt? 🙂 hade varit skitkul att veta!

 21. Hur blev hon en vs Angel? Hon blev hon upptäckt? 🙂 hade varit skitkul att veta!

 22. Hur blev hon en vs Angel? Hon blev hon upptäckt? 🙂 hade varit skitkul att veta!

 23. Hur blev hon en vs Angel? Hon blev hon upptäckt? 🙂 hade varit skitkul att veta!

 24. Hur blev hon en vs Angel? Hon blev hon upptäckt? 🙂 hade varit skitkul att veta!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *