Photoshoot @ Centralstationen

Kappa: Zara // Tröja: Twist & Tango // Byxor: Gina Tricot // Skor: Din Sko // Clutch: Balenciaga // Armband: Hermes // Ring: Robin Jeans

Foto: Sanna Karimian

48 kommentarer

 1. Såååå fin

 2. Såååå fin

 3. Såååå fin

 4. Såååå fin

 5. Såååå fin

 6. Såååå fin

 7. Finns skorna kvar? Va heter dom?

 8. Finns skorna kvar? Va heter dom?

 9. Finns skorna kvar? Va heter dom?

 10. Finns skorna kvar? Va heter dom?

 11. Finns skorna kvar? Va heter dom?

 12. Finns skorna kvar? Va heter dom?

 13. snälla hjälp mig med vad jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent?? Hon fyller år på måndag, vill helst ge henne något fint och speciellt. Hon älskar dock inredning, yoga och hälsa. Snälla hjälp mig. Vill verkligen ge henne något fint och speciellt ! 🙂 tacksam för snabbst svar !! 🙂 pussss

 14. snälla hjälp mig med vad jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent?? Hon fyller år på måndag, vill helst ge henne något fint och speciellt. Hon älskar dock inredning, yoga och hälsa. Snälla hjälp mig. Vill verkligen ge henne något fint och speciellt ! 🙂 tacksam för snabbst svar !! 🙂 pussss

 15. snälla hjälp mig med vad jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent?? Hon fyller år på måndag, vill helst ge henne något fint och speciellt. Hon älskar dock inredning, yoga och hälsa. Snälla hjälp mig. Vill verkligen ge henne något fint och speciellt ! 🙂 tacksam för snabbst svar !! 🙂 pussss

 16. snälla hjälp mig med vad jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent?? Hon fyller år på måndag, vill helst ge henne något fint och speciellt. Hon älskar dock inredning, yoga och hälsa. Snälla hjälp mig. Vill verkligen ge henne något fint och speciellt ! 🙂 tacksam för snabbst svar !! 🙂 pussss

 17. snälla hjälp mig med vad jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent?? Hon fyller år på måndag, vill helst ge henne något fint och speciellt. Hon älskar dock inredning, yoga och hälsa. Snälla hjälp mig. Vill verkligen ge henne något fint och speciellt ! 🙂 tacksam för snabbst svar !! 🙂 pussss

 18. snälla hjälp mig med vad jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent?? Hon fyller år på måndag, vill helst ge henne något fint och speciellt. Hon älskar dock inredning, yoga och hälsa. Snälla hjälp mig. Vill verkligen ge henne något fint och speciellt ! 🙂 tacksam för snabbst svar !! 🙂 pussss

 19. Röstat på dig till bästa modebloggare :):)

 20. Röstat på dig till bästa modebloggare :):)

 21. Röstat på dig till bästa modebloggare :):)

 22. Röstat på dig till bästa modebloggare :):)

 23. Röstat på dig till bästa modebloggare :):)

 24. Röstat på dig till bästa modebloggare :):)

 25. MASSA tack!! 🙂

 26. MASSA tack!! 🙂

 27. MASSA tack!! 🙂

 28. MASSA tack!! 🙂

 29. MASSA tack!! 🙂

 30. MASSA tack!! 🙂

 31. Jättefin här!!

 32. Jättefin här!!

 33. Jättefin här!!

 34. Jättefin här!!

 35. Jättefin här!!

 36. Jättefin här!!

 37. Jättefina bilder , du är verkligen grym!!!!

 38. Jättefina bilder , du är verkligen grym!!!!

 39. Jättefina bilder , du är verkligen grym!!!!

 40. Jättefina bilder , du är verkligen grym!!!!

 41. Jättefina bilder , du är verkligen grym!!!!

 42. Jättefina bilder , du är verkligen grym!!!!

 43. vad vacker du är + ett annorlunda uteende! Snygg outfit! Besök gärna min sida 🙂

 44. vad vacker du är + ett annorlunda uteende! Snygg outfit! Besök gärna min sida 🙂

 45. vad vacker du är + ett annorlunda uteende! Snygg outfit! Besök gärna min sida 🙂

 46. vad vacker du är + ett annorlunda uteende! Snygg outfit! Besök gärna min sida 🙂

 47. vad vacker du är + ett annorlunda uteende! Snygg outfit! Besök gärna min sida 🙂

 48. vad vacker du är + ett annorlunda uteende! Snygg outfit! Besök gärna min sida 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *