Daily update

Foto: Sanna Karimian

Redan onsdag och snart helg, looooovely! Den tanken gör mig alltid så glad.

I morse var det träning som stod först på schemat, kändes så skönt att få träna. Jag bara hoppade ur sängen imorse, haha, bokstavligt faktiskt. Det var så länge sedan och jag älskar ju att träna. Det blev 1 h på crossen sen hann jag inte mer eftersom skolan väntade. Annars är det skönt att få in lite egna övningar ibland. Idag hade jag bara en lektion och därefter åkte jag direkt ut mot Sjömagasinet där vi plåtade för Manda Smögens kommande webbshop. Det var vääldigt fint där ute måste jag säga och hoppas bilderna blev bra. Dock var det så in i h*lvetes kallt. Vi plåtade nämligen utomhus men ska det bli fint får man lida pin! När jag kom hem tog jag direkt ett varmt skumbad och tittade på första avsnittet av Paradise Hotel, alltså. ja. vet inte riktigt vad jag ska säga om det programmet, men ett gott skratt får man alla fall ?

Kunde inte låta bli att göra denna lilla frågor och svar-grejen när jag såg den på en blogg, fånig är jag, hehe

Vad har du på dig?

Linne och mysbyxor

Hur mår du?

Bra men trött!

Är du kär?

Nopp

Vad önskar du just nu?

Att det är helg

Vad ska du göra i morgon?

Skola, träna, plugga och blogga

Vad skrattade du senast åt?

Olivia på snapchat

Vad grät du senast för?

Till Edvig Berg videon

Senaste köp?

Jacka och tröja

Senast sedda film?

I give it a year

Vem var den senaste som ringde dig?

Linnea

Senast inkomna sms?

Av linnea ”Usch Samir, han tycker han är så sjukt snygg” hahahaha

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?

”Haha hatar honom”

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?

Antonia

Vart vill du åka just nu?

Utomlands

Nästa planerade resa?

Nu till jul

Dagens bästa?

Att jag bara hade en lektion, hehe

12 kommentarer

 1. Du har inte lust att avslöja vart du ska resa i jul..?

 2. Du har inte lust att avslöja vart du ska resa i jul..?

 3. Du har inte lust att avslöja vart du ska resa i jul..?

 4. Du har inte lust att avslöja vart du ska resa i jul..?

 5. Du har inte lust att avslöja vart du ska resa i jul..?

 6. Du har inte lust att avslöja vart du ska resa i jul..?

 7. Kommer ett tidsinställt om det i veckan 🙂

 8. Kommer ett tidsinställt om det i veckan 🙂

 9. Kommer ett tidsinställt om det i veckan 🙂

 10. Kommer ett tidsinställt om det i veckan 🙂

 11. Kommer ett tidsinställt om det i veckan 🙂

 12. Kommer ett tidsinställt om det i veckan 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *