NEw year dress – Rebecca stella

Favoritklänningen ifrån Rebecca Stellas kollektion! Klänningen säger sitt, matcha med basic accessoarer, sotade ögon och ett matchande blått nagellack till!

6 kommentarer

  1. Hej! Vilka uteställen kan du rekommendera i Göteborg på lördagar för två 18-åriga tjejer? Är det svårt att komma in på klubbar med rekommenderat 20+ till exempel? Svara gärna så snabbt som möjligt och keep up the good work, grym bloggare och person är du 🙂

  2. Hej! Vilka uteställen kan du rekommendera i Göteborg på lördagar för två 18-åriga tjejer? Är det svårt att komma in på klubbar med rekommenderat 20+ till exempel? Svara gärna så snabbt som möjligt och keep up the good work, grym bloggare och person är du 🙂

  3. Hej! Vilka uteställen kan du rekommendera i Göteborg på lördagar för två 18-åriga tjejer? Är det svårt att komma in på klubbar med rekommenderat 20+ till exempel? Svara gärna så snabbt som möjligt och keep up the good work, grym bloggare och person är du 🙂

  4. Hej! Vilka uteställen kan du rekommendera i Göteborg på lördagar för två 18-åriga tjejer? Är det svårt att komma in på klubbar med rekommenderat 20+ till exempel? Svara gärna så snabbt som möjligt och keep up the good work, grym bloggare och person är du 🙂

  5. Hej! Vilka uteställen kan du rekommendera i Göteborg på lördagar för två 18-åriga tjejer? Är det svårt att komma in på klubbar med rekommenderat 20+ till exempel? Svara gärna så snabbt som möjligt och keep up the good work, grym bloggare och person är du 🙂

  6. Hej! Vilka uteställen kan du rekommendera i Göteborg på lördagar för två 18-åriga tjejer? Är det svårt att komma in på klubbar med rekommenderat 20+ till exempel? Svara gärna så snabbt som möjligt och keep up the good work, grym bloggare och person är du 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *