Time 4 the gym


Godmorgon! Nu är jag påväg till gymmet, med en liten kort sovmorgon kunde jag inte låta bli att inviga kortet så fort som möjligt. Jag köpte nämligen äntligen ett gymkort på elixia igår så nu är jag igång igen. För er nya läsare, så har jag haft inflammation i mina fötter så har haft ett uppehåll från största delen av träningen. Men nu är det i alla fall skönt att vara tillbaka till sina rutiner! Har bestämt mig för att testa på massa olika pass, har nämligen hört väldigt gott om dem. Vet inte hur mycket jag kommer att skriva om träning i bloggen framöver, är det något ni vill höra?

30 kommentarer

 1. Ja mycket träning!!!

 2. Ja mycket träning!!!

 3. Ja mycket träning!!!

 4. Ja mycket träning!!!

 5. Ja mycket träning!!!

 6. Ja mycket träning!!!

 7. Elixia är jättebra! Personligen tycker jag att lokalerna (omklädningsrummen, passsalarna, gymmet) är fräschare än hos t.ex. SATS, personalen är trevligare och det är en skönare stämning, det är inte lika många unga tjejer i färgglada kläder som instagrammerar mer än vad dom tränar… 🙂 Lycka till med elixia!!

 8. Elixia är jättebra! Personligen tycker jag att lokalerna (omklädningsrummen, passsalarna, gymmet) är fräschare än hos t.ex. SATS, personalen är trevligare och det är en skönare stämning, det är inte lika många unga tjejer i färgglada kläder som instagrammerar mer än vad dom tränar… 🙂 Lycka till med elixia!!

 9. Elixia är jättebra! Personligen tycker jag att lokalerna (omklädningsrummen, passsalarna, gymmet) är fräschare än hos t.ex. SATS, personalen är trevligare och det är en skönare stämning, det är inte lika många unga tjejer i färgglada kläder som instagrammerar mer än vad dom tränar… 🙂 Lycka till med elixia!!

 10. Elixia är jättebra! Personligen tycker jag att lokalerna (omklädningsrummen, passsalarna, gymmet) är fräschare än hos t.ex. SATS, personalen är trevligare och det är en skönare stämning, det är inte lika många unga tjejer i färgglada kläder som instagrammerar mer än vad dom tränar… 🙂 Lycka till med elixia!!

 11. Elixia är jättebra! Personligen tycker jag att lokalerna (omklädningsrummen, passsalarna, gymmet) är fräschare än hos t.ex. SATS, personalen är trevligare och det är en skönare stämning, det är inte lika många unga tjejer i färgglada kläder som instagrammerar mer än vad dom tränar… 🙂 Lycka till med elixia!!

 12. Elixia är jättebra! Personligen tycker jag att lokalerna (omklädningsrummen, passsalarna, gymmet) är fräschare än hos t.ex. SATS, personalen är trevligare och det är en skönare stämning, det är inte lika många unga tjejer i färgglada kläder som instagrammerar mer än vad dom tränar… 🙂 Lycka till med elixia!!

 13. Skriv om de olika passen! vilka som var bra och vilka som var sämre

 14. Skriv om de olika passen! vilka som var bra och vilka som var sämre

 15. Skriv om de olika passen! vilka som var bra och vilka som var sämre

 16. Skriv om de olika passen! vilka som var bra och vilka som var sämre

 17. Skriv om de olika passen! vilka som var bra och vilka som var sämre

 18. Skriv om de olika passen! vilka som var bra och vilka som var sämre

 19. Ja skriv om träning 🙂

 20. Ja skriv om träning 🙂

 21. Ja skriv om träning 🙂

 22. Ja skriv om träning 🙂

 23. Ja skriv om träning 🙂

 24. Ja skriv om träning 🙂

 25. är de elixia i sisjön du tränar på?

 26. är de elixia i sisjön du tränar på?

 27. är de elixia i sisjön du tränar på?

 28. är de elixia i sisjön du tränar på?

 29. är de elixia i sisjön du tränar på?

 30. är de elixia i sisjön du tränar på?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *