Lyckokänsla


Godkväll kära ni! Nu har jag precis ätit en jättegod middag som jag lagade till mig själv efter gymmet. Blev stekt kyckling, kokade morötter med sallad, godaste maträtten jag vet faktiskt!

Jag fick sådan lyckokänsla i hela kroppen när jag tränade idag men även nu efter (så det var faktiskt inte bara endorfinerna som talade) Jag tänkte på allt gott i livet, hehe. Jag är för tillfället väldigt glad just nu: jag har de bästa vännerna man kan ha, jag har en underbar familj som bryr sig om mig, jag går på en bra skola med duktiga engagerade lärare, har ett långt jullov som väntar och även en liten helg som väntar? Sen har jag även en väldigt stark blogglust just nu. Det är för jag har er som läser min blogg, ger kritik, kommentarer som får mig att vilja fortsätta. Detta har även lett till att jag blivit nominerad i två kategorier i Nattstad Awards!

Gud vad känslosam jag lät, men jag kände bara att jag bara ville med mig utav lite tankar och känslor, vilket är väldigt sällsynt här i bloggen men kul för er att läsa ibland kanske?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *