mornin’ update


En bild på mig och Agnes från gårdagen ?

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat här hemma. Gårdagen var jättekul. Vi åt gott, dansa, snacka, skratta osvosv… Otilia bjöd på fläskfilé med ugnsbakad potatis, sallad och några goda såser till det, riktigt bra middag! Det var även några tjejer ifrån hennes klass som jag inte känner så väl sedan tidigare vilket var kul att träffa. Efter middagen åkte vi in till stan och gick ut.

Idag ska jag åka och luncha med pappsen någonstans, vi har inte bestämt om vi ska till Kungsmässan eller stan, det är ju så sällan man är på Kungsmässan så det hade vart kul! Kungsmässan erbjuder faktiskt det mesta, bra shopping, godmat etc.

Vi hörs senare!

12 kommentarer

 1. Hur gjorde du så att bilden blev i 980 pixlar elr bredare..? Fattar ingenting! det är den nya uppdateringen på Nattstad, och jag har en bild från min systemkamera som jag vill ladda upp men aa det funkar ej. tacksam för svar! Haha

 2. Hur gjorde du så att bilden blev i 980 pixlar elr bredare..? Fattar ingenting! det är den nya uppdateringen på Nattstad, och jag har en bild från min systemkamera som jag vill ladda upp men aa det funkar ej. tacksam för svar! Haha

 3. Hur gjorde du så att bilden blev i 980 pixlar elr bredare..? Fattar ingenting! det är den nya uppdateringen på Nattstad, och jag har en bild från min systemkamera som jag vill ladda upp men aa det funkar ej. tacksam för svar! Haha

 4. Hur gjorde du så att bilden blev i 980 pixlar elr bredare..? Fattar ingenting! det är den nya uppdateringen på Nattstad, och jag har en bild från min systemkamera som jag vill ladda upp men aa det funkar ej. tacksam för svar! Haha

 5. Hur gjorde du så att bilden blev i 980 pixlar elr bredare..? Fattar ingenting! det är den nya uppdateringen på Nattstad, och jag har en bild från min systemkamera som jag vill ladda upp men aa det funkar ej. tacksam för svar! Haha

 6. Hur gjorde du så att bilden blev i 980 pixlar elr bredare..? Fattar ingenting! det är den nya uppdateringen på Nattstad, och jag har en bild från min systemkamera som jag vill ladda upp men aa det funkar ej. tacksam för svar! Haha

 7. Gertrude tycker du att man kan ha sneakers till en klänning på nyår?

 8. Gertrude tycker du att man kan ha sneakers till en klänning på nyår?

 9. Gertrude tycker du att man kan ha sneakers till en klänning på nyår?

 10. Gertrude tycker du att man kan ha sneakers till en klänning på nyår?

 11. Gertrude tycker du att man kan ha sneakers till en klänning på nyår?

 12. Gertrude tycker du att man kan ha sneakers till en klänning på nyår?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *