Saturday with father

Nu har jag precis kommit hem ifrån en heldag med pappa. Det blev kungsmässan och en sväng till Freeport, bra val av oss! Det är så himla mysigt på Kungsmässan och i stan är jag ju i varje dag. Tycker inte Freeport alls har så mycket bra grejer, dock är deras Acne butik väääldigt bra! Så sjukt snygg och stilren, precis som deras butik i stan. Jag fotade faktiskt inne i butiken men personalen sa till mig att jag inte fick fota hehe så var tvungen att radera dem. Menmen! Fick med mig ett par gråa byxor från Acne, som jag sett på Weheartit en del, de sitter som ett smäck och är lite annorlunda. Älskar dem! Blev väl lite som en tidig julklapp. Kikade runt lite på julklappar och har nu bestämt mig för allt jag önskar mig, ska göra ett collage på de!
Bar min nya efterlängtade jacka ifrån H&M som äntligen kommit tilbaka i butik!


Ceasarsallad och julmust på Espresso, lite julkänsla!

Dagens shopping

Freeport

36 kommentarer

 1. Kan du inte visa bilder från ditt rum? Jättefin blogg!

 2. Kan du inte visa bilder från ditt rum? Jättefin blogg!

 3. Kan du inte visa bilder från ditt rum? Jättefin blogg!

 4. Kan du inte visa bilder från ditt rum? Jättefin blogg!

 5. Kan du inte visa bilder från ditt rum? Jättefin blogg!

 6. Kan du inte visa bilder från ditt rum? Jättefin blogg!

 7. Känns inte jackan jättetunn eller hur är den i tjocklek? Jag har ett minne av att den är lite mer tröjaktig? Men den är såååå fin

 8. Känns inte jackan jättetunn eller hur är den i tjocklek? Jag har ett minne av att den är lite mer tröjaktig? Men den är såååå fin

 9. Känns inte jackan jättetunn eller hur är den i tjocklek? Jag har ett minne av att den är lite mer tröjaktig? Men den är såååå fin

 10. Känns inte jackan jättetunn eller hur är den i tjocklek? Jag har ett minne av att den är lite mer tröjaktig? Men den är såååå fin

 11. Känns inte jackan jättetunn eller hur är den i tjocklek? Jag har ett minne av att den är lite mer tröjaktig? Men den är såååå fin

 12. Känns inte jackan jättetunn eller hur är den i tjocklek? Jag har ett minne av att den är lite mer tröjaktig? Men den är såååå fin

 13. Jag har precis köpt dess skorna, och vet att du också har new balance skor. Hur tycker du att jag ska matcha skorna? http://i3.stycdn.net/images/2013/04/14/article/so65/so6529645/new-balance-u420-schuhe-blue-black-1520-zoom-0.jpg

 14. Jag har precis köpt dess skorna, och vet att du också har new balance skor. Hur tycker du att jag ska matcha skorna? http://i3.stycdn.net/images/2013/04/14/article/so65/so6529645/new-balance-u420-schuhe-blue-black-1520-zoom-0.jpg

 15. Jag har precis köpt dess skorna, och vet att du också har new balance skor. Hur tycker du att jag ska matcha skorna? http://i3.stycdn.net/images/2013/04/14/article/so65/so6529645/new-balance-u420-schuhe-blue-black-1520-zoom-0.jpg

 16. Jag har precis köpt dess skorna, och vet att du också har new balance skor. Hur tycker du att jag ska matcha skorna? http://i3.stycdn.net/images/2013/04/14/article/so65/so6529645/new-balance-u420-schuhe-blue-black-1520-zoom-0.jpg

 17. Jag har precis köpt dess skorna, och vet att du också har new balance skor. Hur tycker du att jag ska matcha skorna? http://i3.stycdn.net/images/2013/04/14/article/so65/so6529645/new-balance-u420-schuhe-blue-black-1520-zoom-0.jpg

 18. Jag har precis köpt dess skorna, och vet att du också har new balance skor. Hur tycker du att jag ska matcha skorna? http://i3.stycdn.net/images/2013/04/14/article/so65/so6529645/new-balance-u420-schuhe-blue-black-1520-zoom-0.jpg

 19. Finns jackan i svart? Köpte du den i Göteborg ? Sjukt fin! 🙂

 20. Finns jackan i svart? Köpte du den i Göteborg ? Sjukt fin! 🙂

 21. Finns jackan i svart? Köpte du den i Göteborg ? Sjukt fin! 🙂

 22. Finns jackan i svart? Köpte du den i Göteborg ? Sjukt fin! 🙂

 23. Finns jackan i svart? Köpte du den i Göteborg ? Sjukt fin! 🙂

 24. Finns jackan i svart? Köpte du den i Göteborg ? Sjukt fin! 🙂

 25. Kommer du att ha studentskiva? Tips på teman? 🙂

 26. Kommer du att ha studentskiva? Tips på teman? 🙂

 27. Kommer du att ha studentskiva? Tips på teman? 🙂

 28. Kommer du att ha studentskiva? Tips på teman? 🙂

 29. Kommer du att ha studentskiva? Tips på teman? 🙂

 30. Kommer du att ha studentskiva? Tips på teman? 🙂

 31. vilken storlek har du på jackan, för det var när jag prövade medium och small så var den ganska kort i armarna!

 32. vilken storlek har du på jackan, för det var när jag prövade medium och small så var den ganska kort i armarna!

 33. vilken storlek har du på jackan, för det var när jag prövade medium och small så var den ganska kort i armarna!

 34. vilken storlek har du på jackan, för det var när jag prövade medium och small så var den ganska kort i armarna!

 35. vilken storlek har du på jackan, för det var när jag prövade medium och small så var den ganska kort i armarna!

 36. vilken storlek har du på jackan, för det var när jag prövade medium och small så var den ganska kort i armarna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *