följ mig på Bloogkeen

För er som följer min blogg! Glöm inte att ni kan hålla er extra uppdaterade genom Blogkeen; både via deras hemsida och app till telefonen. Det gäller bara att ni blir medlemmar antingen via hemsidan eller appen, det går jättefort och ni kan koppla till facebook så tar det en sek!Sök på gertrudes och tryck därefter på prenumerera så får ni notisar när jag gör ett nytt inlägg Smidigt va??

6 kommentarer

  1. Använder själv bloglovin.com som jag tycker är snäppet bättre!

  2. Använder själv bloglovin.com som jag tycker är snäppet bättre!

  3. Använder själv bloglovin.com som jag tycker är snäppet bättre!

  4. Använder själv bloglovin.com som jag tycker är snäppet bättre!

  5. Använder själv bloglovin.com som jag tycker är snäppet bättre!

  6. Använder själv bloglovin.com som jag tycker är snäppet bättre!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *