helgmys

Tre bilder ifrån middagen igår kväll

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Har vart dålig på att uppdatera er vad jag har hittat på senaste dygnet. Igår spenderade jag min kväll med mina kompisar hemma hos Olivia. Vi lagade en jättegod middag, köpte godis och tittade på Wallander, Mörkret såg vi. Usch! den var så hemskt. Jag hade täcket framför mig hela tiden.

I morse satte vi på massa gamla Paradise Hotel avsnitt, haha har blivit beroende av de programmet! Därefter åkte jag in till stan och hade mattelektion med min lärare i 2h och sen direkt till gymmet. Hade massor av energi idag, sprang en 1 mil och avslutade på crosstrainern.

Nu sitter jag och päronen frontade framför tv:n inför Solsidan som snart börjar!

Ha en mysig söndag! Puss och kram

6 kommentarer

  1. Hur har du sminkat dig på din header bild? Vilken ögonskugga och så, super fint! Kram

  2. Hur har du sminkat dig på din header bild? Vilken ögonskugga och så, super fint! Kram

  3. Hur har du sminkat dig på din header bild? Vilken ögonskugga och så, super fint! Kram

  4. Hur har du sminkat dig på din header bild? Vilken ögonskugga och så, super fint! Kram

  5. Hur har du sminkat dig på din header bild? Vilken ögonskugga och så, super fint! Kram

  6. Hur har du sminkat dig på din header bild? Vilken ögonskugga och så, super fint! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *