Mornin’ update


En bild ifrån gårdagen

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering igår eftermiddag men hade ingen tid att uppdatera. Hade i alla fall en jätte bra kväll igår, blev ganska sent. Som sagt var vi hos Kelly innan vi åkte in till Peacook och åt middag. Det var jättekul att träffa henne eftersom hon hade så mycket att berätta. På Peacook beställde vi in sushi och dumplings, jag är ingen sushi människa alls och jag har aldrig ätit dumplings förut. Men dumplings var sååååå gott verkligen. Vet inte om det var Peacook som lyckades väldigt bra eller om dumplings är väldigt gott men dröm var det i alla fall. Därefter åkte vi till LouLou och avslutade kvällen där.
?
Nu är jag påväg till skolan med Madde. Vi hörs senare!

6 kommentarer

  1. Kelly, är hon modell? Hon borde verkligen vara det…

  2. Kelly, är hon modell? Hon borde verkligen vara det…

  3. Kelly, är hon modell? Hon borde verkligen vara det…

  4. Kelly, är hon modell? Hon borde verkligen vara det…

  5. Kelly, är hon modell? Hon borde verkligen vara det…

  6. Kelly, är hon modell? Hon borde verkligen vara det…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *