Peacook dinner club

Som sagt var vi och åt på Peacook igår. Vi beställde Sushi och Dumplings. Smakade faktiskt inte på sushin men tjejerna sa att den var ovanligt god. Som sagt åt jag dumplings, det vattnas bara när jag skriver om dem för de var så goda! Maten som serveras där har nämligen en asiatiskt influens. Jag och Kelly delade på två olika varianter av dumplings, en som var friterad med högrev i och en med svamp och tofu i, som ni ser på bilderna nedan. Till detta drack vi ett väldigt gott vin också, oj vad vuxen jag lät nu då, men kan faktiskt inte annat än rekommendera vinet, Satellite hette det!

Om ni någon gång ska ut på stan och vill äta någonstans innan så rekommenderar jag verkligen Peacook. Men se till att boka bord innan. Det blir även klubb senare mot kvällen så stanna kan man också om man vill. Under middagen spelas det bra lounge musik som höjs i och med kvällens gång. Lokalen är även väldigt häftig med coola ljus och färger.

Här kommer lite bilder ifrån middagen:


Jag, Kelly och Paola

Amerikanskt högrev / jalapenos /cheddar

Steamed dumpling Svamp / tofu / tryffel

Middagsbordet
Sofia, Moa och Isabel

Vinet och Sofia ?

18 kommentarer

 1. hahaha ”vinet och sofia”

 2. hahaha ”vinet och sofia”

 3. hahaha ”vinet och sofia”

 4. hahaha ”vinet och sofia”

 5. hahaha ”vinet och sofia”

 6. hahaha ”vinet och sofia”

 7. Så coolt att du hänger med en VS modell!!

 8. Så coolt att du hänger med en VS modell!!

 9. Så coolt att du hänger med en VS modell!!

 10. Så coolt att du hänger med en VS modell!!

 11. Så coolt att du hänger med en VS modell!!

 12. Så coolt att du hänger med en VS modell!!

 13. Hej!, jag undrar bara om du har planerat vad du ska göra efter gymnasiet? plugga, resa, jobba osv..

 14. Hej!, jag undrar bara om du har planerat vad du ska göra efter gymnasiet? plugga, resa, jobba osv..

 15. Hej!, jag undrar bara om du har planerat vad du ska göra efter gymnasiet? plugga, resa, jobba osv..

 16. Hej!, jag undrar bara om du har planerat vad du ska göra efter gymnasiet? plugga, resa, jobba osv..

 17. Hej!, jag undrar bara om du har planerat vad du ska göra efter gymnasiet? plugga, resa, jobba osv..

 18. Hej!, jag undrar bara om du har planerat vad du ska göra efter gymnasiet? plugga, resa, jobba osv..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *