Happy friday


// Kelly med Mezzos goda choklad/lakrist kola // I väntan hos frisören // Kaffe och rostade nötter, mums

Då var det fredag igen, lovely. Direkt när jag slutade skolan åkte jag till Vasa och fotade med Mikaela. Hon var jätteduktig så nu väntar jag bara på resultaten, ska bli kul och se. Vi tog tre stycken outfits.
Sen åkte jag tillbaka till stan och ”klippte” mig, klippte med citat eftersom det blev bara de yttersta topparna,hehe. Jag vill ju att håret ska se vårdat ut samtidigt som jag försöker spara till ännu längre. Därefter mötte jag upp Kelly och tog en fika med henne, får passa på att ses nu när hon är hemma!
?
Nu är jag påväg till gymmet! Vi hörs senare, puss på er! ??

18 kommentarer

 1. Ha en bra helg!! 🙂

 2. Ha en bra helg!! 🙂

 3. Ha en bra helg!! 🙂

 4. Ha en bra helg!! 🙂

 5. Ha en bra helg!! 🙂

 6. Ha en bra helg!! 🙂

 7. vart har din kompis köpt sin päls väst???

 8. vart har din kompis köpt sin päls väst???

 9. vart har din kompis köpt sin päls väst???

 10. vart har din kompis köpt sin päls väst???

 11. vart har din kompis köpt sin päls väst???

 12. vart har din kompis köpt sin päls väst???

 13. var är kellys snygga vantar ifrån? kan du inte fråga? så balla

 14. var är kellys snygga vantar ifrån? kan du inte fråga? så balla

 15. var är kellys snygga vantar ifrån? kan du inte fråga? så balla

 16. var är kellys snygga vantar ifrån? kan du inte fråga? så balla

 17. var är kellys snygga vantar ifrån? kan du inte fråga? så balla

 18. var är kellys snygga vantar ifrån? kan du inte fråga? så balla

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *