lördag – so far

I morse tog jag en långpromenad längst havet. Solen strålande och det var vindstilla, det var så himla fint. Kyligt var det men tjocka kläder fick det bli! Därefter gick jag hem och lagade en god brunch till mig. I kväll väntar lite skojigheter med mina vänner, därför måste jag plugga stenhårt nu, lägger därför ifrån mig mobil och dator, isolerar mig lite ifrån omvärlden så att jag får en välförtjänt kväll!

Ha en underbar lördag och njut av helgen!

Psssst!! På måndag avgörs Nattstad Awards så ni kan fortfarande gå in och rösta. Hade blivit såååå himla glad om ni ville göra mig den lilla tjänsten som tar er 30 sek (for real). Det enda ni behöver göra är att klicka på denna text eller surfa in på www.nattstad.se/awards och därefter klickar ni bara på mina två bilder/min blogg ifrån kategorin högst upp och längst ner! Ni kan rösta både från mobilen och ifrån datorn!

Lite morgontrött innan promenixenScrambleegg med chilikalkon och lakrits/kanel te ifrån Pukka(världens godaste te!!!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *