saturday dinner
Nu har jag och Fanny precis ätit middag hemma hos mig. Det blev kycklingsallad och till detta gjorde vi Pina Coladas, mm så god drink… Nu kom precis Alex och Lisa hit och nu gör vi i ordning oss för kvällens festligheter!

24 kommentarer

 1. Vart är din kompis topp ifrån? 🙂

 2. Vart är din kompis topp ifrån? 🙂

 3. Vart är din kompis topp ifrån? 🙂

 4. Vart är din kompis topp ifrån? 🙂

 5. Vart är din kompis topp ifrån? 🙂

 6. Vart är din kompis topp ifrån? 🙂

 7. Hej, jag behöver hjälp med en grej.. En typisk tjej kris här! Det är så att jag ska köpa mina första primeboots, tagga! Men jag vet inte inte om jag ska köpa dem mellanhöga eller de låga? Jag är säker på att jag vill ha brun färg för det passar mig bäst! Mitt själva problem är att jag redan har ett par mellanhöga Johnny Bulls i brun färg, så jag känner att köpa mellanhöga Primeboots känns lite onödigt..? Jag har varit inne på att köpa de låga bruna eftersom att jag inte har ett par låga boots och det är så jäkla snyggt med låga eftersom att ”typ” alla har de mellanhöga, men om man tänker pris messigt och användbart så är nog de mellanhöga mer värt! Eller?

 8. Hej, jag behöver hjälp med en grej.. En typisk tjej kris här! Det är så att jag ska köpa mina första primeboots, tagga! Men jag vet inte inte om jag ska köpa dem mellanhöga eller de låga? Jag är säker på att jag vill ha brun färg för det passar mig bäst! Mitt själva problem är att jag redan har ett par mellanhöga Johnny Bulls i brun färg, så jag känner att köpa mellanhöga Primeboots känns lite onödigt..? Jag har varit inne på att köpa de låga bruna eftersom att jag inte har ett par låga boots och det är så jäkla snyggt med låga eftersom att ”typ” alla har de mellanhöga, men om man tänker pris messigt och användbart så är nog de mellanhöga mer värt! Eller?

 9. Hej, jag behöver hjälp med en grej.. En typisk tjej kris här! Det är så att jag ska köpa mina första primeboots, tagga! Men jag vet inte inte om jag ska köpa dem mellanhöga eller de låga? Jag är säker på att jag vill ha brun färg för det passar mig bäst! Mitt själva problem är att jag redan har ett par mellanhöga Johnny Bulls i brun färg, så jag känner att köpa mellanhöga Primeboots känns lite onödigt..? Jag har varit inne på att köpa de låga bruna eftersom att jag inte har ett par låga boots och det är så jäkla snyggt med låga eftersom att ”typ” alla har de mellanhöga, men om man tänker pris messigt och användbart så är nog de mellanhöga mer värt! Eller?

 10. Hej, jag behöver hjälp med en grej.. En typisk tjej kris här! Det är så att jag ska köpa mina första primeboots, tagga! Men jag vet inte inte om jag ska köpa dem mellanhöga eller de låga? Jag är säker på att jag vill ha brun färg för det passar mig bäst! Mitt själva problem är att jag redan har ett par mellanhöga Johnny Bulls i brun färg, så jag känner att köpa mellanhöga Primeboots känns lite onödigt..? Jag har varit inne på att köpa de låga bruna eftersom att jag inte har ett par låga boots och det är så jäkla snyggt med låga eftersom att ”typ” alla har de mellanhöga, men om man tänker pris messigt och användbart så är nog de mellanhöga mer värt! Eller?

 11. Hej, jag behöver hjälp med en grej.. En typisk tjej kris här! Det är så att jag ska köpa mina första primeboots, tagga! Men jag vet inte inte om jag ska köpa dem mellanhöga eller de låga? Jag är säker på att jag vill ha brun färg för det passar mig bäst! Mitt själva problem är att jag redan har ett par mellanhöga Johnny Bulls i brun färg, så jag känner att köpa mellanhöga Primeboots känns lite onödigt..? Jag har varit inne på att köpa de låga bruna eftersom att jag inte har ett par låga boots och det är så jäkla snyggt med låga eftersom att ”typ” alla har de mellanhöga, men om man tänker pris messigt och användbart så är nog de mellanhöga mer värt! Eller?

 12. Hej, jag behöver hjälp med en grej.. En typisk tjej kris här! Det är så att jag ska köpa mina första primeboots, tagga! Men jag vet inte inte om jag ska köpa dem mellanhöga eller de låga? Jag är säker på att jag vill ha brun färg för det passar mig bäst! Mitt själva problem är att jag redan har ett par mellanhöga Johnny Bulls i brun färg, så jag känner att köpa mellanhöga Primeboots känns lite onödigt..? Jag har varit inne på att köpa de låga bruna eftersom att jag inte har ett par låga boots och det är så jäkla snyggt med låga eftersom att ”typ” alla har de mellanhöga, men om man tänker pris messigt och användbart så är nog de mellanhöga mer värt! Eller?

 13. Åh vart är din kompis topp ifrån? Sjukt snygg

 14. Åh vart är din kompis topp ifrån? Sjukt snygg

 15. Åh vart är din kompis topp ifrån? Sjukt snygg

 16. Åh vart är din kompis topp ifrån? Sjukt snygg

 17. Åh vart är din kompis topp ifrån? Sjukt snygg

 18. Åh vart är din kompis topp ifrån? Sjukt snygg

 19. vart har din kompis köpt toppen?

 20. vart har din kompis köpt toppen?

 21. vart har din kompis köpt toppen?

 22. vart har din kompis köpt toppen?

 23. vart har din kompis köpt toppen?

 24. vart har din kompis köpt toppen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *