Mina Nyårslöften

? Börja med mitt körkort – Jag har inte ens börjat övningsköra, usch får sådan ångest av att tänka på det… Många av mina kompisar har redan körkort. Detta är ett måste 2014!

? Minska på sötsaker/minska sötberoendet – Detta snacket om att vara nyttig osv är gaaanska utjtatat, jo ja vet… Jag är också sjukt trött på det. Men jag och mitt sockerberoende måste jag försöka bli av med. Fine, jag äter nyttig mat men samtidigt en massa godis och skit. Jag vill leva ett långt och hälsosamt liv. Tanken är inte att sluta med sötsaker helt och hållet, eftersom jag älskar det, men minska på intaget i alla fall! 

? Prioritera skolan – Ja, nu gäller det. Nu är det sista terminen i skolan för mig någonsin. Jag måste prioritera skolan framför mycket, precis som man alltid behövt göra. Det är bara att bita ihop och köra hårt. Man vill ju ta studenten med ett nöjt leende eller hur? 

Har ni några nyårslöften som ni vill dela med er utav? Alltid kul och höra!

6 kommentarer

  1. Börja äta mer och umgås mer med vänner! 🙂

  2. Börja äta mer och umgås mer med vänner! 🙂

  3. Börja äta mer och umgås mer med vänner! 🙂

  4. Börja äta mer och umgås mer med vänner! 🙂

  5. Börja äta mer och umgås mer med vänner! 🙂

  6. Börja äta mer och umgås mer med vänner! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *