my Lörday


Gänget hemma hos mig före vi stack iväg


Nina och jag var gladaaaa


Lovisa och Emmi (För övrigt, hur cool är inte Emmis frilla?)


Henric, som fyllde 20 år, Matilda, som var på besök ifrån Oslo, och Nina!

Nina och jag igen 

Hej på er! Hoppas ni haft en strålande helg allesammans! Själv har jag haft en väldigt bra helg. Jag har inte riktigt uppdaterat er vad jag har gjort, men i fredags träffade jag Alexandra och Fanny som det var väldigt längesedan jag hängde med. Väldigt mysigt att träffa dem. Igår var jag på 25 årsfest hemma hos en killkompis här i Hovås så vi var här ett gäng innan och hängde. Därefter åkte vi dit och det var väldigt trevligt, blandat med folk, fint uppstyrt med mat och dricka osv! Riktigt skoj! Efter det gick vi ut på stan hela gänget och dansade. Blev lite sömn inatt så jag ska lägga mig i sängen och sätta på någon mysig film nu… Hmm någon som har filmtips??? ?

12 kommentarer

 1. Hej, varje gång du har skrivit ett nytt inlägg går det inte att kommentera inlägget 🙁 Man måste alltså vänta tills du har skrivit ännu ett nytt för att kunna kommentera 🙁 kram!

 2. Hej, varje gång du har skrivit ett nytt inlägg går det inte att kommentera inlägget 🙁 Man måste alltså vänta tills du har skrivit ännu ett nytt för att kunna kommentera 🙁 kram!

 3. Hej, varje gång du har skrivit ett nytt inlägg går det inte att kommentera inlägget 🙁 Man måste alltså vänta tills du har skrivit ännu ett nytt för att kunna kommentera 🙁 kram!

 4. Hej, varje gång du har skrivit ett nytt inlägg går det inte att kommentera inlägget 🙁 Man måste alltså vänta tills du har skrivit ännu ett nytt för att kunna kommentera 🙁 kram!

 5. Hej, varje gång du har skrivit ett nytt inlägg går det inte att kommentera inlägget 🙁 Man måste alltså vänta tills du har skrivit ännu ett nytt för att kunna kommentera 🙁 kram!

 6. Hej, varje gång du har skrivit ett nytt inlägg går det inte att kommentera inlägget 🙁 Man måste alltså vänta tills du har skrivit ännu ett nytt för att kunna kommentera 🙁 kram!

 7. Hej gertrude! Har du något speciellt uteställe du rekommenderar som har 18-årsgräns (på fredagar/lördagar) 🙂
  Kram på dig!!

 8. Hej gertrude! Har du något speciellt uteställe du rekommenderar som har 18-årsgräns (på fredagar/lördagar) 🙂
  Kram på dig!!

 9. Hej gertrude! Har du något speciellt uteställe du rekommenderar som har 18-årsgräns (på fredagar/lördagar) 🙂
  Kram på dig!!

 10. Hej gertrude! Har du något speciellt uteställe du rekommenderar som har 18-årsgräns (på fredagar/lördagar) 🙂
  Kram på dig!!

 11. Hej gertrude! Har du något speciellt uteställe du rekommenderar som har 18-årsgräns (på fredagar/lördagar) 🙂
  Kram på dig!!

 12. Hej gertrude! Har du något speciellt uteställe du rekommenderar som har 18-årsgräns (på fredagar/lördagar) 🙂
  Kram på dig!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *