Fittnesguru


Jordnötssmör // Träningsdagbok // Cocosolja // Proteinbar – kripsig choklad // Fitnessnudlar // Proteinpulver – Choklad // Vattenflaska/proteinshaker. Pss! Du får designa flaskan själv 

Alla produkter hittar ni HÄR


Recept hittar ni HÄR

För er träningsintresserade tycker jag ni borde kolla in Fitness Gurus hemsida. De bjuder på en massvis av produkter anpassade för träning bl.a. proteinpulver i massor av goda smaker, jordnötssmör (100% jordnötter), träningstillbehör och massa mer. Ni kan även ta del utav deras goda recept som de gör med deras egna produkter tillsammans med andra hälsosamma ingredienser, bl.a. brownies och pannkakor! Cocosoljan ä något jag använder mig utav varje dag hemma när jag gör min middag,m steker alltid i cocosolja, så sjukt gott är det, så ett starkt TIPS!!

Hemsidan hittar ni här!