Leighton Meester for nelly
Igår släppte Hollywoodsstjärnan, Leighton Meester, sin kollektion för Nelly.com i samband med att hemsidan fyller 10 år. Hon har inte designat plaggen själv utan valt ut sina favoriter ifrån Nellys vårkollektion.

Min två absoluta favoriter är hela den första outfiten när hon har på sig leggins ifrån Estradeur  HÄR och top ifrån Notion 1.3 HÄR, sen älskar jag skinnjacka med nitar ifrån Maze (som tyvärr är slutsåld för tillfället), den blommiga klänningen ifrån Oneness HÄR och skorna på sista bilden ifrån NLY Shoes HÄR

Ni hittar hela kollektionen här samt en lookbook genom att klicka på denna text!q

12 kommentarer

 1. Idag, 18:06
  SE HIT! Tävling utav marc jacobs prylar nu för att kicka igång min blogg!! =) Välkommen! nattstad.se/miaaaaa

 2. Idag, 18:06
  SE HIT! Tävling utav marc jacobs prylar nu för att kicka igång min blogg!! =) Välkommen! nattstad.se/miaaaaa

 3. Idag, 18:06
  SE HIT! Tävling utav marc jacobs prylar nu för att kicka igång min blogg!! =) Välkommen! nattstad.se/miaaaaa

 4. Idag, 18:06
  SE HIT! Tävling utav marc jacobs prylar nu för att kicka igång min blogg!! =) Välkommen! nattstad.se/miaaaaa

 5. Idag, 18:06
  SE HIT! Tävling utav marc jacobs prylar nu för att kicka igång min blogg!! =) Välkommen! nattstad.se/miaaaaa

 6. Idag, 18:06
  SE HIT! Tävling utav marc jacobs prylar nu för att kicka igång min blogg!! =) Välkommen! nattstad.se/miaaaaa

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *