Good morning

Godmorgon alla kära! Hoppas allt är väl med er? Själv känner jag mig oerhört utvilad vilket verkligen är behövande. Måste tipsa er om min frukost jag gjorde i morse, eller ah min gröt hehe som jag alltid äter. Jag kokade jag min gröt med lite mandelmjölk istället för bara vatten, det blev faktiskt ganska stor skillnad, mycket sötare och mer krämig, detta kommer jag fortsätta att göra. Ska ni gröt måste ni köpa Gyllenhammars fiber havregrynen, det är den allra bästa, skiljer sig ganska mycket ifrån andra märken jag testat faktiskt.

För övrigt vill jag be så hemskt nycket om ursäkta för den dålig uppdateringen. De senaste tre dygnen har jag inte mått helt 100 och mina krafter har vart på botten, var därför hemma hela tisdagen och igår hade vi bara två lektioner så fick stå ut.

Nu är jag i allafall påväg till skolan, med lite mer krafter än gårdagen. Även fast jag inte känner mig helt kry så kan jag tyvärr inte missa mer i skolan nu…

Vi hörs senare, puss!

6 kommentarer

  1. Snygg blogg! Kolla in min blogg, har just nu en fråga där som jag jätte gärna vill att du ska besvara! Ha en bra dag 🙂

  2. Snygg blogg! Kolla in min blogg, har just nu en fråga där som jag jätte gärna vill att du ska besvara! Ha en bra dag 🙂

  3. Snygg blogg! Kolla in min blogg, har just nu en fråga där som jag jätte gärna vill att du ska besvara! Ha en bra dag 🙂

  4. Snygg blogg! Kolla in min blogg, har just nu en fråga där som jag jätte gärna vill att du ska besvara! Ha en bra dag 🙂

  5. Snygg blogg! Kolla in min blogg, har just nu en fråga där som jag jätte gärna vill att du ska besvara! Ha en bra dag 🙂

  6. Snygg blogg! Kolla in min blogg, har just nu en fråga där som jag jätte gärna vill att du ska besvara! Ha en bra dag 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *