Happy friday


Jag och Linnea är glada

Yeyyy, it’s friday everyone and i’m on a good moood! Haha, okey leker” international blogger”…

Nemen, hoppas ni är lika glada som jag över att äntligen få helg. Blev även såå glad imorse när ett gäng tjejer satt på bussen och stannade mig och sa att de älskar min blogg. Det gjorde verkligen min dag!!

Nu har jag precis haft mitt engelska tal (som för övrigt gick sådär, eftersom min engelska suger r*v). Och nu ska jag och Linnea åka förbi mitt hus och fixa i ordning oss inför kvällen. Senare ska vi i väg till en vän som har styrt upp en liten spontanare hemma hos sig med lite plockmat och det ska blandas smarriga drinkar, ehe typ Pina Coladas för min del… Därefter är tanken att vi ska gå ut en sväng. Tar med kameran såklart och om ni vill så bjuder jag även på lite ”mobilpics @ the moment” också.

Fick en fråga ang. recept på mina Pina Coladas och det kommer upp senare under dagen så har ni det till helgens bravader!

Kram på er och ha en underbar fredag!

6 kommentarer

  1. Tycker din blogg är så härlig 🙂

  2. Tycker din blogg är så härlig 🙂

  3. Tycker din blogg är så härlig 🙂

  4. Tycker din blogg är så härlig 🙂

  5. Tycker din blogg är så härlig 🙂

  6. Tycker din blogg är så härlig 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *