Parfymtips

1. Calvin Klein ”Beauty” // 2. Sarah Jessica Parker ”SJP NYC” // 3. Miss Dior ”Cherie” // 4. Victoria’s Secret ”Forbidden Vanilla” // 5. Narciso Rodriguez // 6. Dolce & Gabanna ”The one” // Chanel ”Coco Mademoiselle”

Några dofter som jag personligen älskar. För tillfället använder jag Narciso Rodriguez (en parfym jag kommer att dofta livet ut) och VS’s Forbidden Love. Narciso parfymen håller dock på att ta slut, så det kommer bli en perfekt födelsedagspresent. Tycker nämligen det är tråkiga pengar att lägga runt 1000 kr för en parfym. Jag även lite sugen på Sarah Parkers parfym, den är ganska söt och doftar mycket. Det blir en parfym jag kommer inhandla till sommaren då den påminner mycket om sommaren. Forbidden Love ifrån VS använder jag mycket till vardags och har alltid med mig i väskan som kris! 

18 kommentarer

 1. Beyonce – heat är också underbar!

 2. Beyonce – heat är också underbar!

 3. Beyonce – heat är också underbar!

 4. Beyonce – heat är också underbar!

 5. Beyonce – heat är också underbar!

 6. Beyonce – heat är också underbar!

 7. Asså du ger så sjukt bra tips!!! Du är fett snygg oxå <33

 8. Asså du ger så sjukt bra tips!!! Du är fett snygg oxå <33

 9. Asså du ger så sjukt bra tips!!! Du är fett snygg oxå <33

 10. Asså du ger så sjukt bra tips!!! Du är fett snygg oxå <33

 11. Asså du ger så sjukt bra tips!!! Du är fett snygg oxå <33

 12. Asså du ger så sjukt bra tips!!! Du är fett snygg oxå <33

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *