Work hard play hard
Blandade ihop två ägg med mandelmjölk och stekte därefter i cocosolja med lite kalkonbitar i, mandelmjölken och cocosoljan gav en söt och god smak. (Mandelmjölk har för örvigt tagit över priset för vanlig mjölk här hemma, stört gott). 

 Jag avslutar min helg med två pass på gymmet. För er som följer min blogg så vet ni att jag aldrig går på pass(har gått på ett pass i hela mitt liv hehe). Men eftersom jag skadat mitt knä så kan jag i princip bara köra spinning. Jag tycker dock att spinning är så himla tråkigt att köra själv så jag bokade faktiskt in spinning som ett pass idag. Därefter körde jag ett mage- och ryggpass som heter Shape. Detta var två pass som inte behövde antränga mitt knä vilket kändes väldigt bra! Båda passen var skitroliga så nästa söndag blir det nog samma grej igen. När jag kom hem gjorde jag en liten brunch, scramble egg blev det!

Kommer upp en outfit fotad av Mikaela senare, så håll utkik!!

Puss och kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *