Studded black and white

 Sneakers: Gienchi // Pälsväst: Copenhagen by Andersen // Byxor: GUL&BLÅ // Tröja: Isabel Marant Pour H&M // Jacka: H&M // Väska: Balenciaga

Försov mig något extremt imorse så fick bli denna slappa, bekväma lite våriga outfiten idag. Collegetröjan är ett nödplagg som jag alltid sätter på mig när jag inte hunnit tänka på vad jag ska ha på mig. Jag var nämligen så sjukt trött igår efter att varit ute på måndagen, så hann aldrig lägga fram några kläder. Det var väldigt längesedan jag hade på mig mina sneakers men nu när våren kommit så är det dags att ta fram dem igen!

6 kommentarer

  1. Jättefin blogg, och cool stil! har en fråga; var kan man köpa Copenhagen by Andersen? är sugen på en liknande vest!

  2. Jättefin blogg, och cool stil! har en fråga; var kan man köpa Copenhagen by Andersen? är sugen på en liknande vest!

  3. Jättefin blogg, och cool stil! har en fråga; var kan man köpa Copenhagen by Andersen? är sugen på en liknande vest!

  4. Jättefin blogg, och cool stil! har en fråga; var kan man köpa Copenhagen by Andersen? är sugen på en liknande vest!

  5. Jättefin blogg, och cool stil! har en fråga; var kan man köpa Copenhagen by Andersen? är sugen på en liknande vest!

  6. Jättefin blogg, och cool stil! har en fråga; var kan man köpa Copenhagen by Andersen? är sugen på en liknande vest!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *