Manganas garden

Vill tipsa er om ett jättebra band som Olivias pojkvän, Tom, spelar i. Bandet heter Manganas Garden och spelar glad funk-musik. I somras spelade dem på Mama’s på Marstrand och deras band sprider verkligen glädje när de uppträder.

Imorgon, 8 Mars, spelar bandet på Åhléns senare på kvällen på Clooneys. Clooneys är ett uteställe i Göteborg så för er som är över 18 år och nyfikna på att höra dem live, så tycker jag att ni ska titta förbi! Ni kan även gå in och lyssna på deras låt som finns ute på Spotify ”electricity”.

6 kommentarer

  1. Jätte fin blogg!! Kolla gärna in min, jag bloggar om skönhet och massvis med tips 😀 KRAM

  2. Jätte fin blogg!! Kolla gärna in min, jag bloggar om skönhet och massvis med tips 😀 KRAM

  3. Jätte fin blogg!! Kolla gärna in min, jag bloggar om skönhet och massvis med tips 😀 KRAM

  4. Jätte fin blogg!! Kolla gärna in min, jag bloggar om skönhet och massvis med tips 😀 KRAM

  5. Jätte fin blogg!! Kolla gärna in min, jag bloggar om skönhet och massvis med tips 😀 KRAM

  6. Jätte fin blogg!! Kolla gärna in min, jag bloggar om skönhet och massvis med tips 😀 KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *