Sincery Jules – perfect outfit


Jag blev sjukt sugen på att bära denna outfit. Eftersom jag äger den Balenciagaväskan, ett par marina New Balance, en jeansskjorta, en grå t-shirt och ”skinn”byxor, så ska jag försöka få ihop något liknande. Kommer dock vara hästlängder ifrån att lyckas så bra som Jules gör…

En PERFEKT outfit av favoritbloggaren, Sincerly Jules. Hon leverar! Som vanligt det vill säga. Jag blir galen varenda gång jag går in på hennes blogg hon lyckas tamigfan VARENDA J*VLA GÅNG!!! Jag är avundsjuk på varenda plagg hon äger (förutom väskan?). Så fruktansvärt snygg, söt, fin osv. är hon också. Ibland önska man lite för mycket här i livet…

6 kommentarer

  1. ta lite bilder och lägg ut när du har på dig outfiten!!! 🙂

  2. ta lite bilder och lägg ut när du har på dig outfiten!!! 🙂

  3. ta lite bilder och lägg ut när du har på dig outfiten!!! 🙂

  4. ta lite bilder och lägg ut när du har på dig outfiten!!! 🙂

  5. ta lite bilder och lägg ut när du har på dig outfiten!!! 🙂

  6. ta lite bilder och lägg ut när du har på dig outfiten!!! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *