Glitter sport bra


Denna sport-bh fick jag med mig ifrån Gina Tricot häromdagen. Har ju ett par matchade sportleggins med glitter detaljer ifrån Gina Tricot som jag köpte för två år sedan så denna blev perfekt till, alltid kul med nya träningskläder!

För övrigt har Gina Tricot fått in massa snygga träningskläder som jag starkt rekommenderar att ni tar en titt på. Denna bh-n fanns även i grå leopard med ett par matchade sportleggins till som jag vart väldigt sugen på, dock var allt slut i min storlek…

12 kommentarer

  1. I’m currently looking for a new sports bra and like this one a lot – nice choice 🙂

  2. I’m currently looking for a new sports bra and like this one a lot – nice choice 🙂

  3. I’m currently looking for a new sports bra and like this one a lot – nice choice 🙂

  4. I’m currently looking for a new sports bra and like this one a lot – nice choice 🙂

  5. I’m currently looking for a new sports bra and like this one a lot – nice choice 🙂

  6. I’m currently looking for a new sports bra and like this one a lot – nice choice 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *