Angelica Blick collection for Bikbok

Bloggaren Angelica Blick har precis gjort en kollektion för BikBok vilket jag tycker är väldigt kul! Jag läser hennes böogg lite då och då samt följer henne på instagram vilket gör det kul med ett känt ansikte som  designat kläderna. Jag är extreeeemt sugen på den röda långklänningen, tänkte isåfall till balen. Kollektionen har inte släppts än men på hennes instagram igår la hon ut en bild när hon bär den och den var såååå fin på henne. Hoppas jag klär i den också!

6 kommentarer

  1. Hej blivit tillfrågad efter att vara ens baldejt men har lite panik över klänningen. Om du har några bra tips på hemsidor eller klänningar skulle jag bli mycket tacksam:))

  2. Hej blivit tillfrågad efter att vara ens baldejt men har lite panik över klänningen. Om du har några bra tips på hemsidor eller klänningar skulle jag bli mycket tacksam:))

  3. Hej blivit tillfrågad efter att vara ens baldejt men har lite panik över klänningen. Om du har några bra tips på hemsidor eller klänningar skulle jag bli mycket tacksam:))

  4. Hej blivit tillfrågad efter att vara ens baldejt men har lite panik över klänningen. Om du har några bra tips på hemsidor eller klänningar skulle jag bli mycket tacksam:))

  5. Hej blivit tillfrågad efter att vara ens baldejt men har lite panik över klänningen. Om du har några bra tips på hemsidor eller klänningar skulle jag bli mycket tacksam:))

  6. Hej blivit tillfrågad efter att vara ens baldejt men har lite panik över klänningen. Om du har några bra tips på hemsidor eller klänningar skulle jag bli mycket tacksam:))

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *