Black dresses – She in side

HÄR // HÄR

HÄR


HÄR

Häromdagen fick jag hem mina två klänningar ifrån hemsidan She in Side. Jag har aldrig beställt där ifrån innan men blev väldigt nöjd med min första leverans. Jag som älskar festkläder valde därför två svarta, ganska lätta matchade, klänningar. Den svarta klänningen med remmar är nog snyggast till sommaren barbent och den svarta med spets kommer nog komma till användning med strumpbyxor till fest!

Jag beställde storlek S på båda klänningar vilket var den minsta storleken, jag har hört att storlekarna är väldigt små på She in Side, men jag tror de varierar en del eftersom klänningen med spets satt som en S, mindre M, därför lite stor, dock var klänningen med remmar som en XS!

För övrigt tycker jag att She in Side är en riktigt bra hemsida. De erbjuder en massa eftertrakta kläder. Klicka här för att komma till hemsidan!

6 kommentarer

  1. Kan inte du visa vad du fick i födelsedags fest av familj och vännerna? 🙂

  2. Kan inte du visa vad du fick i födelsedags fest av familj och vännerna? 🙂

  3. Kan inte du visa vad du fick i födelsedags fest av familj och vännerna? 🙂

  4. Kan inte du visa vad du fick i födelsedags fest av familj och vännerna? 🙂

  5. Kan inte du visa vad du fick i födelsedags fest av familj och vännerna? 🙂

  6. Kan inte du visa vad du fick i födelsedags fest av familj och vännerna? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *