BLOPPIS – 23 mars

Då var det dags igen för BLOPPIS, wiiihoo!! Förra gången blev det ju sjukt lyckat och myyycket mer folk än vi trodde. Därför var det inte tillräckligt bra planerat så denna gång kör vi på ännu större. Bättre goodiebags med mer sponsorer, en GRYM lokal och en massa bra häng. Vi har även ett tillskot i gänget, Emma Söderström, som numera är Nattstads bloggare också. Kommer bli grymt så hoppas vi syns! Jag ska se till att lägga in lite Sneak Peak bilder under veckan så ni får se vad som bl.a. kommer säljas!

OBS!! Vi har ändrat datum till söndag 23 mars. Vi alla bloggare har även fått kommentarer av er läsare där ni vart skeptiska till att det bara är två dagar före lönedag. Vi är medvetna om detta men tyvärr är 23 mars det enda datumet vi alla tjejerna kunde få ihop det med lokal. Därför är det 23 mars som gäller eller ingen bloppis alls. Därför får det bli såhär!

6 kommentarer

  1. Har lagt upp ett inlägg om de bästa proteinbars, checka in min blogg 🙂

  2. Har lagt upp ett inlägg om de bästa proteinbars, checka in min blogg 🙂

  3. Har lagt upp ett inlägg om de bästa proteinbars, checka in min blogg 🙂

  4. Har lagt upp ett inlägg om de bästa proteinbars, checka in min blogg 🙂

  5. Har lagt upp ett inlägg om de bästa proteinbars, checka in min blogg 🙂

  6. Har lagt upp ett inlägg om de bästa proteinbars, checka in min blogg 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *