Gifts from my friends – del 1

Av min kära vän Matilda fick jag ett nagellack från Chanel  i färgen ”May” nummer 535, kommer vara sååååå fint till sommaren med brunbrända händer och tår!

och även en nagelfil med Swarovski-kristaller på, är fullkomligt kär i den… Ett ”nagellyx-kit” helt enkelt! 

Av Kelly fick jag denna hårolja ifrån Moroccanoil. Jag har haft denna tidigare, dock inte i light vilket gjorde att den var lite för fet för mitt tunna hår, så den har faktiskt bara stått på hyllan hemma, MEN jag älskar doften och  nu när jag har denna i light är det perfekt, en väldigt bra present dvs! 

?TACK SNÄLLA NI FÖR DESSA FINA PRESENTER ? 

Fick en massa mer fint som kommer i del 2 och 3… Wihiii!

18 kommentarer

 1. Haha alltså, när jag ska gå in på google så är jag van vid att bara skriva in g och klicka men nu så kommer gertrudes.nu upp istället så du får säkert 15 oplanerade klicks på din blogg från mig varje dag! Lite kul

 2. Haha alltså, när jag ska gå in på google så är jag van vid att bara skriva in g och klicka men nu så kommer gertrudes.nu upp istället så du får säkert 15 oplanerade klicks på din blogg från mig varje dag! Lite kul

 3. Haha alltså, när jag ska gå in på google så är jag van vid att bara skriva in g och klicka men nu så kommer gertrudes.nu upp istället så du får säkert 15 oplanerade klicks på din blogg från mig varje dag! Lite kul

 4. Haha alltså, när jag ska gå in på google så är jag van vid att bara skriva in g och klicka men nu så kommer gertrudes.nu upp istället så du får säkert 15 oplanerade klicks på din blogg från mig varje dag! Lite kul

 5. Haha alltså, när jag ska gå in på google så är jag van vid att bara skriva in g och klicka men nu så kommer gertrudes.nu upp istället så du får säkert 15 oplanerade klicks på din blogg från mig varje dag! Lite kul

 6. Haha alltså, när jag ska gå in på google så är jag van vid att bara skriva in g och klicka men nu så kommer gertrudes.nu upp istället så du får säkert 15 oplanerade klicks på din blogg från mig varje dag! Lite kul

 7. Var kelly Gale på din middag?

 8. Var kelly Gale på din middag?

 9. Var kelly Gale på din middag?

 10. Var kelly Gale på din middag?

 11. Var kelly Gale på din middag?

 12. Var kelly Gale på din middag?

 13. Hej, jag kommer komma till bloppisen runt 15, kommer det finnas dryck, goodiebags och framför allt kläder kvar då? Super taggad men kommer inte iväg hemifrån försen då så aa. KRAM!

 14. Hej, jag kommer komma till bloppisen runt 15, kommer det finnas dryck, goodiebags och framför allt kläder kvar då? Super taggad men kommer inte iväg hemifrån försen då så aa. KRAM!

 15. Hej, jag kommer komma till bloppisen runt 15, kommer det finnas dryck, goodiebags och framför allt kläder kvar då? Super taggad men kommer inte iväg hemifrån försen då så aa. KRAM!

 16. Hej, jag kommer komma till bloppisen runt 15, kommer det finnas dryck, goodiebags och framför allt kläder kvar då? Super taggad men kommer inte iväg hemifrån försen då så aa. KRAM!

 17. Hej, jag kommer komma till bloppisen runt 15, kommer det finnas dryck, goodiebags och framför allt kläder kvar då? Super taggad men kommer inte iväg hemifrån försen då så aa. KRAM!

 18. Hej, jag kommer komma till bloppisen runt 15, kommer det finnas dryck, goodiebags och framför allt kläder kvar då? Super taggad men kommer inte iväg hemifrån försen då så aa. KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *