Metro – gatsmart

För er som läser Metro kanske ni såg mig igår i Weekend bilagan? Jag blev tillfrågad av Emelie Lager, som är en extreeeemt duktig fotograf. Hon har bl.a. fotat en del på helgerna på Peacook så har träffat henne där. Det är hon som fotat mig och även intervjuat mig. Ni hittar även artikeln i bättre kvalitet HÄR!

24 kommentarer

 1. Så kul! 😀 Jag har just nu en veckans blogg tävling, gå gärna in och anmäl er 🙂

 2. Så kul! 😀 Jag har just nu en veckans blogg tävling, gå gärna in och anmäl er 🙂

 3. Så kul! 😀 Jag har just nu en veckans blogg tävling, gå gärna in och anmäl er 🙂

 4. Så kul! 😀 Jag har just nu en veckans blogg tävling, gå gärna in och anmäl er 🙂

 5. Så kul! 😀 Jag har just nu en veckans blogg tävling, gå gärna in och anmäl er 🙂

 6. Så kul! 😀 Jag har just nu en veckans blogg tävling, gå gärna in och anmäl er 🙂

 7. Vad roligt! Xx

 8. Vad roligt! Xx

 9. Vad roligt! Xx

 10. Vad roligt! Xx

 11. Vad roligt! Xx

 12. Vad roligt! Xx

 13. Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionworld.forme.se

  Kramar på dig och din grymma blogg!!

 14. Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionworld.forme.se

  Kramar på dig och din grymma blogg!!

 15. Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionworld.forme.se

  Kramar på dig och din grymma blogg!!

 16. Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionworld.forme.se

  Kramar på dig och din grymma blogg!!

 17. Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionworld.forme.se

  Kramar på dig och din grymma blogg!!

 18. Hej, jag är en Stockholmstjej med en förkärlek till New York och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, outfits, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionworld.forme.se

  Kramar på dig och din grymma blogg!!

 19. I slutet av artikeln står det..Text och foto: Emelie Molinder ?! Men du skriver Emelie Lager?

 20. I slutet av artikeln står det..Text och foto: Emelie Molinder ?! Men du skriver Emelie Lager?

 21. I slutet av artikeln står det..Text och foto: Emelie Molinder ?! Men du skriver Emelie Lager?

 22. I slutet av artikeln står det..Text och foto: Emelie Molinder ?! Men du skriver Emelie Lager?

 23. I slutet av artikeln står det..Text och foto: Emelie Molinder ?! Men du skriver Emelie Lager?

 24. I slutet av artikeln står det..Text och foto: Emelie Molinder ?! Men du skriver Emelie Lager?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *