Gifts from friends – del 2

New Balance – Fick en förfrågan hur dem var i storleken och de är ganska små i storlekarna ja, men de töjer sig. Det gjorde nämligen mina jag köpte förra året, dock känns dessa ändå mindre, så gå ev. upp en storlek!

Narciso Rodrigeuz parfym – FAVVO-parfymen no 1Efva Attling armband – världens finaste armband som jag sedan tidigare har i halsband

Här är del två utav mina presenter som jag fick ifrån min middag. Alla hade lagt ihop och köpt EXAKT det jag hade på min önskelista utöver min dator… Men vilken överraskning det var! Ingen av mina vänner hade frågat mig och jag hade inte lagt ut ett enda inlägg på bloggen heller för den delen. STORT TACK FÖR DESSA FINA PRESENTER!!! Del 3 kommer… herre gud va de handlade presenter till mig

18 kommentarer

 1. TACK för att du svarade så snabbt!! betyder verkligen jättemycket, körde på 38 ändå och har gått runt med dom ett tag hemma nu och de har redan töjt sig massa så de känns bra :)) Förövrigt vill jag bara säga att du är verkligen väldigt duktig bloggare, du bloggar om intressanta ämnen och oftast väldigt bra uppdatering, jag förstår att du lägger ner massa tid på bloggen och allt vad det innebär och du ska veta att jag och massa andra uppskattar verkligen det du gör!! Kraaaam

 2. TACK för att du svarade så snabbt!! betyder verkligen jättemycket, körde på 38 ändå och har gått runt med dom ett tag hemma nu och de har redan töjt sig massa så de känns bra :)) Förövrigt vill jag bara säga att du är verkligen väldigt duktig bloggare, du bloggar om intressanta ämnen och oftast väldigt bra uppdatering, jag förstår att du lägger ner massa tid på bloggen och allt vad det innebär och du ska veta att jag och massa andra uppskattar verkligen det du gör!! Kraaaam

 3. TACK för att du svarade så snabbt!! betyder verkligen jättemycket, körde på 38 ändå och har gått runt med dom ett tag hemma nu och de har redan töjt sig massa så de känns bra :)) Förövrigt vill jag bara säga att du är verkligen väldigt duktig bloggare, du bloggar om intressanta ämnen och oftast väldigt bra uppdatering, jag förstår att du lägger ner massa tid på bloggen och allt vad det innebär och du ska veta att jag och massa andra uppskattar verkligen det du gör!! Kraaaam

 4. TACK för att du svarade så snabbt!! betyder verkligen jättemycket, körde på 38 ändå och har gått runt med dom ett tag hemma nu och de har redan töjt sig massa så de känns bra :)) Förövrigt vill jag bara säga att du är verkligen väldigt duktig bloggare, du bloggar om intressanta ämnen och oftast väldigt bra uppdatering, jag förstår att du lägger ner massa tid på bloggen och allt vad det innebär och du ska veta att jag och massa andra uppskattar verkligen det du gör!! Kraaaam

 5. TACK för att du svarade så snabbt!! betyder verkligen jättemycket, körde på 38 ändå och har gått runt med dom ett tag hemma nu och de har redan töjt sig massa så de känns bra :)) Förövrigt vill jag bara säga att du är verkligen väldigt duktig bloggare, du bloggar om intressanta ämnen och oftast väldigt bra uppdatering, jag förstår att du lägger ner massa tid på bloggen och allt vad det innebär och du ska veta att jag och massa andra uppskattar verkligen det du gör!! Kraaaam

 6. TACK för att du svarade så snabbt!! betyder verkligen jättemycket, körde på 38 ändå och har gått runt med dom ett tag hemma nu och de har redan töjt sig massa så de känns bra :)) Förövrigt vill jag bara säga att du är verkligen väldigt duktig bloggare, du bloggar om intressanta ämnen och oftast väldigt bra uppdatering, jag förstår att du lägger ner massa tid på bloggen och allt vad det innebär och du ska veta att jag och massa andra uppskattar verkligen det du gör!! Kraaaam

 7. Vart kan man köpa skorna??

 8. Vart kan man köpa skorna??

 9. Vart kan man köpa skorna??

 10. Vart kan man köpa skorna??

 11. Vart kan man köpa skorna??

 12. Vart kan man köpa skorna??

 13. jag undrar också vart man kan få tag i dom skorna?

 14. jag undrar också vart man kan få tag i dom skorna?

 15. jag undrar också vart man kan få tag i dom skorna?

 16. jag undrar också vart man kan få tag i dom skorna?

 17. jag undrar också vart man kan få tag i dom skorna?

 18. jag undrar också vart man kan få tag i dom skorna?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *