Busy study days

Glad ändå! (om ni undrar varför jag är så orange är det pga. att tog bilden i Snapchat med en effekt som gör en orange haha)

Japp precis som överskriften säger, Busy study days, det är så jag spenderat mina två senaste veckor. Jag haft så otroligt mycket att plugga de senaste. Jag går nämligen sista året nu och tar studenten till i juni, för er som inte visste det! Denna vecka har och haft slutprov i matte och natur (för övrigt väldigt dåligt planerat att sätta dem samma vecka eftersom nästa vecka är i princip tom). Därför har uppdatering vart lite sämre än vanligtvis men nästa blir den mycket bättre!! Hoppas ni har överseende för detta ?

Puss så länge

18 kommentarer

 1. Självklart, ta din tid. Hellre kvalitet än kvantitet. Kämpa på Gertrude! Bästa bloggaren <3

 2. Självklart, ta din tid. Hellre kvalitet än kvantitet. Kämpa på Gertrude! Bästa bloggaren <3

 3. Självklart, ta din tid. Hellre kvalitet än kvantitet. Kämpa på Gertrude! Bästa bloggaren <3

 4. Självklart, ta din tid. Hellre kvalitet än kvantitet. Kämpa på Gertrude! Bästa bloggaren <3

 5. Självklart, ta din tid. Hellre kvalitet än kvantitet. Kämpa på Gertrude! Bästa bloggaren <3

 6. Självklart, ta din tid. Hellre kvalitet än kvantitet. Kämpa på Gertrude! Bästa bloggaren <3

 7. Snälla söta gertrude, kan inte du skriva mer om fransförlängningen? Hur mycket kostade det? Och vad hette salongen? Är du nöjd? Hur ser fransarna ut nu? Och vilken längd och tjocklek har du på dem? Hade varit sååå snällt. Älskar din blogg!!

 8. Snälla söta gertrude, kan inte du skriva mer om fransförlängningen? Hur mycket kostade det? Och vad hette salongen? Är du nöjd? Hur ser fransarna ut nu? Och vilken längd och tjocklek har du på dem? Hade varit sååå snällt. Älskar din blogg!!

 9. Snälla söta gertrude, kan inte du skriva mer om fransförlängningen? Hur mycket kostade det? Och vad hette salongen? Är du nöjd? Hur ser fransarna ut nu? Och vilken längd och tjocklek har du på dem? Hade varit sååå snällt. Älskar din blogg!!

 10. Snälla söta gertrude, kan inte du skriva mer om fransförlängningen? Hur mycket kostade det? Och vad hette salongen? Är du nöjd? Hur ser fransarna ut nu? Och vilken längd och tjocklek har du på dem? Hade varit sååå snällt. Älskar din blogg!!

 11. Snälla söta gertrude, kan inte du skriva mer om fransförlängningen? Hur mycket kostade det? Och vad hette salongen? Är du nöjd? Hur ser fransarna ut nu? Och vilken längd och tjocklek har du på dem? Hade varit sååå snällt. Älskar din blogg!!

 12. Snälla söta gertrude, kan inte du skriva mer om fransförlängningen? Hur mycket kostade det? Och vad hette salongen? Är du nöjd? Hur ser fransarna ut nu? Och vilken längd och tjocklek har du på dem? Hade varit sååå snällt. Älskar din blogg!!

 13. Busy doin nothing

 14. Busy doin nothing

 15. Busy doin nothing

 16. Busy doin nothing

 17. Busy doin nothing

 18. Busy doin nothing

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *