Dagen före helg


En sneak peak på gårdagens outfit. Bilden är tagen av Johanna!

Efter en lång pluggdag på Chalmers ska mamma snart komma ht och hämta mig. ÄNTLIGEN! Har pluggat i 7 h nu i rad tror jag. Jag är tyvärr väldiigt seginlärd så det tar så jäkla lång tid för mig att lära mig saker och ting. Dessutom är detta natur och det är inte ett begrepp att kunna, och inte heller en analys som skall göras. Jag tror han har lyckats få med halva boken på detta prov, haha, men imorgon klockan 10.15 är provet över. Därefter väntar en efterlängtad helg som kommer att spenderas på min favoritö, AEolusön. Wieee

Nu ska jag varva ner för att få sova tillräckligt inatt… Annars kommer min hjärna aldrig komma igång klockan 8.15 imorgon då provet ska skrivas.

Vi hörs imorgon! Puss!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *