Flower power

Skjorta: HM // Spets-bh: Twist & Tango

ÄNTLIGEN FREDAG!!! Nu är jag påväg till skolan för att skiva mitt vääääldigt köttiga prov. Detta blir mitt allra sista traditionella prov i gymnasiet för mig, sen väntar bara nationella och några inlämningar! Wiiiieeeeeee!

24 kommentarer

 1. Kan inte du visa vad du ska ha för balklänning och studentklänning? + tips på klassiska eleganta balklänningar & snygga studentklänningar?

 2. Kan inte du visa vad du ska ha för balklänning och studentklänning? + tips på klassiska eleganta balklänningar & snygga studentklänningar?

 3. Kan inte du visa vad du ska ha för balklänning och studentklänning? + tips på klassiska eleganta balklänningar & snygga studentklänningar?

 4. Kan inte du visa vad du ska ha för balklänning och studentklänning? + tips på klassiska eleganta balklänningar & snygga studentklänningar?

 5. Kan inte du visa vad du ska ha för balklänning och studentklänning? + tips på klassiska eleganta balklänningar & snygga studentklänningar?

 6. Kan inte du visa vad du ska ha för balklänning och studentklänning? + tips på klassiska eleganta balklänningar & snygga studentklänningar?

 7. Hej, jag skriver om hur det är och känns att kämpa för att bli fri sin ätstörning. Jag skriver för mig själv men vill att så många som möjligt som är berörda av en ätstörning ska veta om bloggens existens för att de ska kunna läsa. Mina texter är helt ärliga, ger förståelse för den som är anhörig och igenkännande för den som själv är sjuk. Många tycker även att jag skriver på ett motiverande sätt, vilket jag har i bakhuvudet när jag skriver. Du får hemskt gärna dela min blogg till de du tror kan få ut något av den, eller här på din blogg.
  Ha en bra dag! 🙂

 8. Hej, jag skriver om hur det är och känns att kämpa för att bli fri sin ätstörning. Jag skriver för mig själv men vill att så många som möjligt som är berörda av en ätstörning ska veta om bloggens existens för att de ska kunna läsa. Mina texter är helt ärliga, ger förståelse för den som är anhörig och igenkännande för den som själv är sjuk. Många tycker även att jag skriver på ett motiverande sätt, vilket jag har i bakhuvudet när jag skriver. Du får hemskt gärna dela min blogg till de du tror kan få ut något av den, eller här på din blogg.
  Ha en bra dag! 🙂

 9. Hej, jag skriver om hur det är och känns att kämpa för att bli fri sin ätstörning. Jag skriver för mig själv men vill att så många som möjligt som är berörda av en ätstörning ska veta om bloggens existens för att de ska kunna läsa. Mina texter är helt ärliga, ger förståelse för den som är anhörig och igenkännande för den som själv är sjuk. Många tycker även att jag skriver på ett motiverande sätt, vilket jag har i bakhuvudet när jag skriver. Du får hemskt gärna dela min blogg till de du tror kan få ut något av den, eller här på din blogg.
  Ha en bra dag! 🙂

 10. Hej, jag skriver om hur det är och känns att kämpa för att bli fri sin ätstörning. Jag skriver för mig själv men vill att så många som möjligt som är berörda av en ätstörning ska veta om bloggens existens för att de ska kunna läsa. Mina texter är helt ärliga, ger förståelse för den som är anhörig och igenkännande för den som själv är sjuk. Många tycker även att jag skriver på ett motiverande sätt, vilket jag har i bakhuvudet när jag skriver. Du får hemskt gärna dela min blogg till de du tror kan få ut något av den, eller här på din blogg.
  Ha en bra dag! 🙂

 11. Hej, jag skriver om hur det är och känns att kämpa för att bli fri sin ätstörning. Jag skriver för mig själv men vill att så många som möjligt som är berörda av en ätstörning ska veta om bloggens existens för att de ska kunna läsa. Mina texter är helt ärliga, ger förståelse för den som är anhörig och igenkännande för den som själv är sjuk. Många tycker även att jag skriver på ett motiverande sätt, vilket jag har i bakhuvudet när jag skriver. Du får hemskt gärna dela min blogg till de du tror kan få ut något av den, eller här på din blogg.
  Ha en bra dag! 🙂

 12. Hej, jag skriver om hur det är och känns att kämpa för att bli fri sin ätstörning. Jag skriver för mig själv men vill att så många som möjligt som är berörda av en ätstörning ska veta om bloggens existens för att de ska kunna läsa. Mina texter är helt ärliga, ger förståelse för den som är anhörig och igenkännande för den som själv är sjuk. Många tycker även att jag skriver på ett motiverande sätt, vilket jag har i bakhuvudet när jag skriver. Du får hemskt gärna dela min blogg till de du tror kan få ut något av den, eller här på din blogg.
  Ha en bra dag! 🙂

 13. Glöm inte att anmäla dig till min dagens blogg tävling! Imorgon drar jag vinnaren 🙂 Ha en trevlig dag!

 14. Glöm inte att anmäla dig till min dagens blogg tävling! Imorgon drar jag vinnaren 🙂 Ha en trevlig dag!

 15. Glöm inte att anmäla dig till min dagens blogg tävling! Imorgon drar jag vinnaren 🙂 Ha en trevlig dag!

 16. Glöm inte att anmäla dig till min dagens blogg tävling! Imorgon drar jag vinnaren 🙂 Ha en trevlig dag!

 17. Glöm inte att anmäla dig till min dagens blogg tävling! Imorgon drar jag vinnaren 🙂 Ha en trevlig dag!

 18. Glöm inte att anmäla dig till min dagens blogg tävling! Imorgon drar jag vinnaren 🙂 Ha en trevlig dag!

 19. Var kommer halsbandet från?

 20. Var kommer halsbandet från?

 21. Var kommer halsbandet från?

 22. Var kommer halsbandet från?

 23. Var kommer halsbandet från?

 24. Var kommer halsbandet från?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *